Next Level Cosmetology
Mijn Huid van Morgen
Next Level Cosmetology
Sinds haar oprichting in 1993 selecteert Renata, Huidspecialist Heemskerk en eigenaresse van Schoonheidskliniek HUID&DUIN, exclusieve producten en biedt zij professionele zorg gecombineerd met efficiëntie en veiligheid: gecertificeerde cosmetische en cosmedische behandelingen waarbij het zelf genezend vermogen van de huid voorop staat.
Onze cosmedische behandelingen gaan verder dan een schoonheidsbehandeling. Een cosmedische behandeling verbeterd jouw huid in de diepere huidlagen waardoor je meer verbetering ziet van jouw huidklacht.

Medio 2008 zijn wij ons gaan specialiseren in hoogstaande huid verbeterende behandelingen met als doel meer te kunnen bieden dan een reguliere schoonheidssalon. 

Wij werken met de nieuwste apparatuur, bieden unieke behandelmogelijkheden in combinatie met Medische cosmetica, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is. 

Huid&Duin staat voor een natuurlijk en duurzaam resultaat. Geen quick fix oplossing, maar een behandeltraject op maat.
team-renata
MIJN HUID VAN MORGEN
ecom-edit-image-etkY43wv8jfacial-treatment_192aff4d-d513-449c-9543-f9a1f45fef85.jpg

Een mooi resultaat start bij de basis!


 Om de beste resultaten te behalen met onze hoog gekwaliceerde behandelmethoden, zal jouw huid eerst in een zo goed mogelijke basisconditie moeten zijn. Als je huid geen goede basisconditie heeft, zal je huid door het volgen van een intensief traject er juist slechter uit gaan zien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! 

Huid&Duin heeft hier speciaal een stappenplan voor ontwikkeld genaamd;

MIJN HUID VAN MORGEN