Laserontharing heemskerk

Nooit meer scheren, harsen of epileren
Diode_Laser
 • Nooit meer scheren, harsen of epileren

Vooraf aan de eerste behandeling krijg je altijd een uitgebreide intake. Tijdens de intake kun je jouw wensen kenbaar maken en kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen.
 • Unieke behandeling voor ontharen

Diode Laser! De diode laser is op dit moment het meest effectief op het gebied van laser ontharen. 
 • Diode ICE laser met drie golflengten

Net zo'n hoogwaardig toestel als Diode ICE laser Platina, maar met de nieuwste triplewave technologie.

DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING

DUUR BEHANDELING

VOOR- & NA FOTO's
VRAAG & ANTWOORD

LASER ONTHAREN

Nooit meer scheren, harsen of epileren na gemiddeld 8 behandelingen in onze kliniek!

Vooraf aan de eerste behandeling krijg je altijd een uitgebreide intake. Tijdens deze intake kun je jouw wensen kenbaar maken en kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen.   

Unieke behandeling voor ontharen 

De diode laser is op dit moment het meest effectief op het gebied van laserontharen. Met de diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL. Na gemiddeld 6-8 behandelingen kun je een haarreductie behalen tot wel 95%. De methode is snel, vrijwel pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de  zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door behandeld kunt worden. 

Bij Huid&Duin wordt u behandeld met het allernieuwste model Diode ICE laser met drie golflengten. Net zo'n hoogwaardig toestel als Diode ICE laser Platina, maar met de nieuwste triplewave technologie:

755 nm ALEX wavelength: ideaal voor blekere en fijne haartjes (oppervlakkige penetratie). 

808 nm DIODE wavelength: standaard voor elk haartype. 

1065 nm YAG wavelength: ideaal voor de gebruinde en donkere huid met donkere haartjes (diepere penetratie maar minder melanine absorptie).

Deze drie golflengten worden gebundeld. Vervolgens afwisselend door de laser afgegeven. Hierdoor zal elk haartype in de huid aangepakt worden. Dankzij de kracht van de laser kunnen we vrijwel pijnloos en snel ontharen. De 3 golflengten worden geabsorbeerd door de melanine in de haarwortel. Daarna wordt het omgezet naar warmte-energie. Zodra de warmte voldoende is zal de haarwortel vernietigd worden. 

Het grootste voordeel van ons triplewave model is dat deze nog veiliger en effectiever werkt op de donkere huidtypen. Met zijn gemoderniseerde uiterlijk is het echt de eyecatcher in onze kliniek. 

Bij Huid&Duin ben je verzekerd van jarenlange ervaring in de branche en dus van een professionele, maar vooral effectieve behandeling. We garanderen een haarreductie van ongeveer 20% al na de eerste behandeling! 

Met het speciale opzetstukje met een minimaal formaat kunnen we ook de kleine behandelgebieden zoals tussenstuk wenkbrauwen, bovenlip, baardlijnen en oren etc. nog preciezer behandelen. Dankzij de ICE kop die koelt tot een temperatuur van -10 is de behandeling ontzettend aangenaam en wordt de behandeling als vrijwel pijnloos ervaren. Onze Diode laser heeft een flits capaciteit van 10 flitsen per seconde. 

Hierdoor profiteer je van een minimale behandeltijd. 

Het menu van het apparaat is voorzien van verschillende werkmenu’s waardoor we altijd de meest effectieve en veilige instellingen gebruiken. Voorzien van 3 golflengten: Alexandriet, diode en YAG. En een precisie kopje voor de kleine zones. 

Onze diode laser is voorzien van de verplichte medische CE certificering!

Waarom kiezen voor de diode laser triple wave platina:

 • Meest effectieve behandelmethode
 • 75% sneller resultaat dan alle andere methodes  
 • Minimale behandeltijd  
 • Speciaal opzetstukje voor kleine behandelgebieden  
 • Blijvend resultaat
 • Vrijwel pijnloos 
 • 100% veilig 
 • Haarreductie tot 95% 
 • Geschikt voor alle huidtypen  
 • Behandelen kan het hele jaar door, dus ook op de zongebruinde huid!
Wacht tot minstens 1 dag na de lasersessie met scheren. De dag zelf kan de huid wat rood en gevoelig zijn. 

Gelieve minstens 1 dag te wachten met deodorant. Zodra eventuele roodheid of gevoeligheid verdwenen is 
mag je weer deodorant gebruiken.

De behandelde zone zelf moet zeker 1 week uit de zon blijven, anders heb je kans op pigmentatiestoornissen in de huid.
Diode_Laser
before-after-2
Before
After
before-after-1

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn alvorens er een lasersessie uitgevoerd kan worden?

Wij hebben zeker 1mm haarlengte nodig om de energie van de laser goed door te kunnen geven via het haartje naar de haarfollikel. Je haartje is de geleider van de energie, dus we hebben wel degelijk een haartje nodig van minimaal 1mm, anders heeft het niet veel zin!

Moet ik scheren of waxen tussen de verschillende sessies?

Alleen maar scheren. Doordat je de haartjes scheert, worden deze iets dikker en stugger. Hierdoor hebben we meer volume om onze energie van de laser op te richten. Op die manier kunnen we veel energie doorgeven zodat de haarfollikel verbrandt. Dat is ook de reden waarom je sneller resultaat hebt bij de oksels en bikinilijn dan bv. op je benen, waar je iets meer sessies voor nodig hebt en minder snel resultaten ziet. 

Regel is hoe dikker, donkerder en stugger het haar, hoe sneller je resultaat zal hebben. Dit omdat je veel energie kan doorgeven aan de haarfollikel en deze dan helemaal verbrandt wordt. 

Wanneer mag ik opnieuw scheren na een sessie?

Wacht tot minstens 1 dag na de lasersessie met scheren. De dag zelf kan de huid wat rood en gevoelig zijn. 
En nogmaals; enkel scheren en nooit meer waxen. Omdat je door te waxen de haren zachter maakt en de haarfollikel doet verschrompelen, waardoor het moeilijker is voor de laserenergie om deze haarfollikel voldoende te “verbranden” zodat deze geen haar meer kan produceren.
Wanneer kan ik best terugkomen voor een volgende sessie laserontharing?
Gemiddeld is dit tussen de 4 en 8 weken. Naarmate je richting het einde van je sessies gaat kan er meer tijd tussen gelaten worden. 
De gouden regel is: “kom pas terug wanneer je haar volop aan het groeien is.” 
Omdat we dan in de actieve haarfase zitten, het is enkel in deze fase dat je de haarfollikels permanent kan uitschakelen. Dit wil ook zeggen dat je je eigen haarcylus in de gaten moet houden. Dit zodat de sessie efficiënt kan werken. Anders bestaat de kans dat je een sessie doet die weinig effect zal hebben.
Waarom zijn er verschillende sessies nodig?
Omdat  haren groeien in verschillende groeifasen en we haarfollikels enkel permanent kunnen uitschakelen in 1 fase. Namelijk de actieve groeifase. Een haartje kent 3 verschillende fasen, en elk haar zit in een afzonderlijke fase. Gelukkig maar, anders zouden we een periode kaal zijn en vervolgens een periode heel veel haar hebben! Enkel in die groeifase kunnen we permanent haren verwijderen. Omdat we niet weten welk haar in welke fase zit, moet je dus om de zoveel tijd terug komen, totdat er bijna geen haartjes meer zijn.
Welke laser is het beste voor definitieve ontharing en wat is het verschil tussen Laser en IPL?
Eerst en vooral is het belangrijk dat je een echte Laser hebt, omdat laser een bundel van licht en energie is en daardoor een super focus heeft. 

IPL is een breed spectrum van licht, waardoor het zich op verschillende niveaus richt en daardoor niet heel veel energie op 1 bepaalde plaats krijgt. Namelijk daar waar de haarfollikel zich bevindt. Vandaar dat je met IPL ook veel meer sessies nodig hebt dan bij Laser. 

Onze Diode Laser is de beste omdat hij energie afgeeft op 3 verschillende dieptes. Deze dieptes zijn wetenschappelijk ook beschreven als zijnde het meest efficiënt voor haarverwijdering. Bv. een haartje dat lichter is van kleur of fijner van textuur zit op een andere diepte dan een donker, stug haartje. 

De Diode Laser is de meest bekende welke werkt op een diepte van 810 nm. Daarnaast bezit onze laser ook Alexandrite golfengte en Nyag, elk met hun specifieke laserlengte.
Mag laserontharing tijdens de zomer?
Je mag zeker laser sessies doen tijdens de zomer. Hou er wel rekening mee dat zonnebaden enkele weken voor de lasersessie tot 1 week na de laser sessie niet is toegestaan.
Mag laserontharing op een tattoo?
Neen, nooit laseren op een tattoo! 

Een laser richt energie op pigment/kleur. Vandaar ook het belang van getinte haren, en liefst een iets blekere huid dan de haren, zodat er voldoende contrast is. De laser weet dus niet dat het een tattoo is. Hij ziet donker pigment, en daar wil het energie op richten. 

Resultaat is een oppervlakkige brandwond op de tattoo, alsmede ook kleurverlies van je tatoeage.
Laserontharing voor roodharigen of blonde haren?
Rode en blonde haren zijn zeer moeilijk en nooit definitief te verwijderen met de laser.
Een betere oplossing voor dit type haren is definitieve elektrolyse ontharing. Bij elektrolyse ontharing zal men haartje per haartje, door middel van een fijn naaldje “verbranden”. 

In tegenstelling tot de laser die enkel met laserenergie tot aan de follikel geraakt dankzij het kleurpigment van het haar. Kleurpigment bij rood of blond haar ontbreekt, dus kan de laser zijn energie niet doorgeven via het haartje. Men zal deze energie via een naaldje tot aan de haarwortel moeten brengen. Dit is een heel tijdrovend proces en is ook pijnlijker dan definitieve laserontharing. Maar dan zal je wel permanent van je blonde of rode haren verlost zijn!

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN

PAKKETTEN DAMES

PAKKETTEN HEREN

Prijstlijst_image
ACTIE bij HUID&DUIN LASERONTHARINGSKLINIEK

Maak nu een afspraak en krijg 6 Oksel behandelingen voor slechts € 198,00

ecom-edit-image-WuUERB3PdMActie_image_cd7d4d0f-dbac-4893-8103-c0a254d5f4df