RRS Eyes

een oppepper voor de huid
ecom-edit-image-Up3WSSb4JYRRS_Eyes_Face.jpg
 • RRS HA Eyes wat is dit?

RRS HA Eyes is een skinbooster voor de fijne huid die zich rond jouw ogen bevindt.
 • Zorg voor een optimaal resultaat

Na de behandeling zal je merken dat de huid meer gehydrateerd is en voller oogt, lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit.
 • Skinboosters, een oppepper voor de huid

Een skinbooster zorgt voor een ‘whitening effect’, d.w.z. dat de huid onder de ogen lichter wordt door pigmentvorming te onderdrukken.

DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING

DUUR BEHANDELING

VOOR- & NA FOTO's
VRAAG & ANTWOORD
RRS Eyes 

We kennen het allemaal, puffy eyes in de ochtend. Bij de een gaat het sneller over dan bij de ander of juist helemaal niet…!
Wat kan je dan tegen die puffyness doen? Je kan wachten tot het overgaat of je kan ze opfrissen met RRS HA Eyes.

RRS HA Eyes wat is dit?
Vertoont de huid onder je ogen tekenen van ouderdom? 

RRS HA Eyes: Refills – Repairs – Stimulates de huid rondom de ogen. RRS HA Eyes is een skinbooster voor de fijne huid die zich rond jouw ogen bevindt. Er wordt  behandeld met een vloeistof die puffy eyes (of vochtwallen) vermindert, de huid voedt, verstevigt en donkere kringen onder de ogen verlicht. 

Skinboosters, een oppepper voor de huid! 
Een skinbooster is een medische klasse injectable die bestaat uit een basis van hyaluronzuur aangevuld met actieve ingrediënten zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en peptiden. Deze combinatie zal de huid voeden, repareren en deels voller maken. Hierdoor worden jouw rimpels verzacht, zal het verouderingsproces vertraagd worden en krijgt de huid een gezonde glow. 

Een skinbooster zorgt voor een ‘whitening effect’, d.w.z. dat de huid onder de ogen lichter wordt door pigmentvorming te onderdrukken. 

Zorg voor een optimaal resultaat 
Je kan RRS Eyes vergelijken met een soort van biorevitalising behandeling. De behandeling bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Dit betekent dat je gemiddeld 3 tot 4 behandelingen ondergaat met een interval van 2 tot 4 weken. Na de behandeling zal je merken dat de huid meer gehydrateerd is, voller oogt, lijntjes verzacht zijn en de huid er stralend en gezond uit ziet. 

Het is belangrijk om de volledige kuur af te maken voor een zichtbaar resultaat. Als onderhoud kan je na 8 maanden de kuur herhalen.
Welke doeltreffende werking heeft RRS HA Eyes? 
 • Bevordert de afvoer van overtollig lymfevocht.
 • Het is een lokaal diureticum wat zorgt voor bevordering van afwatering door de nieren.
 • Bevordering van doorbloeding.
 • Verbetering van de spanning en permeabiliteit van de vaatwand.
 • Bevordering afbraak vet.
 • Afremming van pigmentaanmaak.
 • Maakt de huid onder de ogen lichter.
Wat merk ik na de behandeling van RRS Eyes?
 1. De behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten. Je zal merken dat de zone rondom de ogen licht gezwollen staat maar dit verdwijnt al snel.  
 2. Wanneer je last hebt van vochtwallen zal het op het eerste zicht verergerd zijn. No panic, want er wordt immers vocht (skinbooster) geïnjecteerd. Vanaf dag 2 is het effect van vochtafvoer vaak al zichtbaar.  
Let op, het kan zijn dat je na de behandeling kleine blauwe plekjes ziet, dit is normaal. Omdat er veel bloedvaatjes rondom de ogen lopen zijn blauwe plekjes niet altijd vermijdbaar. Over het algemeen zijn deze snel afgevoerd en zullen ze niet langer dan 2 à 3 dagen te zien zijn.

Mochten er onverhoopt andere reacties optreden neem dan even contact op met Huid&Duin Schoonheidskliniek
ecom-edit-image-7QFLY9xrrrRRS_Eyes.jpg
before-after-2
Before
After
before-after-1

Wanneer kan je niet behandeld worden met RRS Eyes?

Als je allergisch bent voor een van de bestanddelen; bij wondjes, huidziekte of infectie (herpes); als je een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt.

Om de hoeveel tijd heb ik een behandeling nodig bij RRS Eyes?

Om de beste resultaten te halen raden wij 3 sessies aan met een interval van 2 tot 4 weken. Eens de sessies gedaan zijn dan heeft u ongeveer 8 maanden resultaat. Let op dit is een biorevitalising behandeling!

Welke bijwerkingen heeft een RRS Eyes behandeling?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Hierdoor wordt de stof uitermate goed door de huid verdragen en zijn bijwerkingen uiterst zeldzaam. De mogelijke neveneffecten van RRS Eyes zijn: milde zwelling, roodheid en soms een blauw plekje. 

Wanneer je twijfelt over een bijwerking, neem dan contact met ons op.

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN

ecom-edit-image-HMJLvHUnWVecom-edit-image-8XLiKnPcStRRS_Eyes_Face.jpg