BIOREVITALISING

revitaliseren en verjongen

BIOREVITALISING


Biorevitalisers zijn natuurlijke, lichaamseigen stoffen die de conditie van de huid aanzienlijk verbeteren. 

Mesotherapie voor de huid met Biorevitalisers is een natuurlijke Anti-Ageing Skinbooster behandeling met hyaluronzuur.

Vroeg of laat begint het, je huid word droog, vaal en begint volume te verliezen. Je kijkt in de spiegel en wat je ziet komt niet meer overeen met hoe je je van binnen voelt. 

Mesotherapie gericht op huidverbetering biedt hier een oplossing voor. Deze behandelmethode helpt de huid te revitaliseren en te verjongen.
ecom-edit-image-ziUkb76i0IRRS_biorevitalise.jpg
Door het behandelen met een lichaamseigen stof  'hyaluronzuur' wordt de productie van collageen gestimuleerd in de huid. De huid wordt zachter, er zal verbetering van de elasticiteit optreden en de huid zal er weer vitaler uit gaan zien. Het resultaat is een stralende huid die er heel natuurlijk uitziet. 

De verschillende Biorevitalisers


De verschillende Biorevitalisers bestaan uit meerdere specifieke producten met ieder hun eigen ingrediënten, doel en werking. Hyaluronzuur is het natuurlijke bestanddeel van de huid dat voor hydratatie zorgt en is daarom veelal de basis, ( non cross linked en van biotechnische oorsprong), voor de verschillende skinboosters en mesovloeistoffen voor huid en haar, aangevuld met een specifiek biorevitalisatie complex om bijvoorbeeld de huid te voeden, te verstrakken, en de haarfollikels te stimuleren. Deze vorm van mesotherapie is geschikt voor het gezicht, de hals, decolleté, de handen en haren. 

De behandeling is zeer geschikt voor mensen die aan huidverbetering willen doen, maar geen en/of zo min mogelijk botox of fillers willen gebruiken. Deze behandeling is ook zeer geschikt als preventie van huidverslapping.  

Vanaf je 30e 1 a 2x per jaar een behandeling ondergaan voorkomt vroegtijdige huidveroudering.   

"..Je ziet er zo fris en jong uit!  Anderen zien het resultaat, maar alleen jij kent het geheim."

Advies


Aangeraden wordt te starten met een kuur om daarna een paar keer per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan. 

Het aantal behandelingen wat nodig is om tot een goed resultaat te komen, hangt af van de indicatie en kan per persoon verschillend zijn. Dit geldt ook voor de onderhoudsbehandelingen.

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN