MESOTHERAPIE

COSMEDISCHE MESOTHERAPIE


Cosmedische Biomimetische Mesotherapie is de meest effectieve behandelmethode.

Dit is de enige methode waarbij de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid worden geplaatst. Het maken van microperforaties in de huid stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor ontstaat er een regeneratie van het huidweefsel. 

Actieve werkstoffen zakken in de huidlaag waar ze het meest actief kunnen zijn. 

Met Cosmedische Biomimetische Mesotherapie bent u er zeker van dat de resultaten, zoals op foto's te zien, haalbaar zijn. De krachtige werkstoffen zorgen voor o.a. het stimuleren van de aanmaak van nieuwe fibroblasten, (t.b.v. collageen en elastine), een optimale vochtbalans en een strakkere huid.
Draadlift
DE BEHANDELING
VOOR- & NA FOTO

De behandeling


Afhankelijk van de soort en ernst van de indicatie zal er een kuur worden samengesteld.  Dit wordt met je besproken tijdens een intake gesprek. 

Een Cosmedische Biomimetische Mesotherapie kuur bestaat in eerste instantie uit een reeks behandelingen. Afhankelijk van de gekozen mesotherapie behandeling zullen die plaatsvinden om de twee of vier weken. Na de kuur is uw huid weer in optimale conditie. Deze conditie blijft door de zuivere en hoog geconcentreerde preparaten lang behouden. 

Wij raden je aan om dagelijks de huid te verzorgen met onze producten werkend op cellulair niveau. Een paar keer per jaar een herhaling van de behandeling, zal je huid in een topconditie houden. Alsof je 10 jaar jonger bent!   

NOTE: Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof waarvan in de loop de jaren in een steeds lager wordend percentage in de huid aanwezig is met de bekende negatieve gevolgen van huidveroudering. Hyaluronzuur is een actieve waterbinder en zorgt voor de optimale vochtbalans van de huid. Een goede vochtbalans is essentieel bij het tegengaan van rimpels.
before-after-2
Before
After
before-after-1

Beschikbare Mesotherapie behandelingen

  • Anti-Ageing
  • Wallen en kringen 
  • Haaruitval 
  • Cellulitis 
  • Acne littekens 
  • Stria 

Meer over de Cosmedische Biomimetische Mesotherapie behandelmethode

Anti-ageing in de zuiverste vorm! 

Met de Cosmedische Biomimetische Mesotherapie hebben wij een prachtige behandeling in handen, waarmee wij ons “vakmanschap” aanzienlijk kunnen opwaarderen. Met deze behandeling worden werkzame stoffen direct in de huid gebracht, daar waar de stoffen nodig zijn. Er bestaat geen betere/effectievere manier om de huid weer in optimale conditie te brengen. Zo wordt er onder andere Hyaluronzuur en diverse andere essentiële stoffen, waar vitamines de meest bekende van zijn, in de meest pure vorm direct in de huid gebracht.

Cosmedische Biomimetische Mesotherapie is de meest effectieve behandelmethode.

Dit is de enige methode waarbij de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid worden gebracht doordat de bovenste barrière doorbroken wordt. De krachtige werkstoffen zorgen voor o.a. het stimuleren van de aanmaak van nieuwe fibroblasten (t.b.v. collageen en elastine), een optimale vochtbalans en een strakkere huid, waardoor de huid steviger en elastischer wordt en in een optimale conditie komt. Uiteraard is het eindresultaat afhankelijk van welke werkstoffen worden ingebracht. Het één en ander is ook afhankelijk van het type huidprobleem dat behandeld wordt. Huid&Duin weet door jarenlange ervaring welke combinatie van werkstoffen voor jou dienen te worden samengesteld. Daarmee zal zelfs de meest ernstige verslapte en/of vochtarme huid er na een kuur weer mooi, stralend en jong uitziet.

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN

Zie voor onze behandelingen Skinboosters