LOW LEVEL LASER THERAPIE (LLLT)

De behandelmethode op cellulair niveau
Low_Level_Laser
 • Low Level Laser Therapie

Lichttherapie, R-led, is een wetenschappelijk geteste behandelmethode, op cellulair niveau!
 • Medisch gecertificeerd

De R-Led lichttherapie is een gecertificeerd, medisch klasse 2, CE en FDA systeem.
 • Wat kan lichttherapie voor je doen?

R-led rood lichttherapie heeft niet alleen gunstig effect op de huid maar ook op alles wat aan de binnenkant aan de gang is.

DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING
VOOR- & NA FOTO's
VRAAG & ANTWOORD

Low Level Laser Therapie (lichttherapie, R-led), is een wetenschappelijk geteste behandelmethode, op cellulair niveau.

De wetenschap achter rood licht. 
Zodra het licht de dermis heeft bereikt, worden de mitochondriën gestimuleerd. Dit zijn de energieleveranciers van de cel. Activering van deze mitochondriën bevordert het zelf-herstellende vermogen van de cel. dit deel van de cel geeft het zijn energie. Door de functie van de mitochondriën te verhogen met behulp van rood licht therapie, kan een cel meer energie aanmaken. Met meer energie kunnen cellen efficiënter functioneren, zichzelf verjongen en schade herstellen. 

De michotondria bevinden zich ​​in de fibroblast. Zodra mitochondriën zijn geactiveerd door het rode licht, zal het de fibroblasten in de huid aansporen om meer collageen te produceren om het te verstevigen, strakker te maken en in het algemeen het uiterlijk van het behandelde gebied te verbeteren. 

Fotobiomodulatie (PBM) activeert  het natuurlijke cel herstelproces. Dankzij een proces dat vergelijkbaar is met fotosynthese bij planten, genaamd “fotobiomodulatie” (PBM of PDT), stelt R- Led PDT , Medical Device cellen in staat om rood licht om te zetten in energie met een bepaalde golflengte (630 nm).

Wat kan lichttherapie voor je doen? 
De voordelen van roodlichttherapie.

R-led rood lichttherapie heeft niet alleen gunstig effect op de huid maar ook op alles wat aan de binnenkant aan de gang is: 
 • Je slaapt beter 
 • Ontstekingen worden afgeremd en pijn verlicht 
 • Je immuniteit wordt geboost 
 • Haargroei wordt gestimuleerd 
 • Aanmaak van collageen wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt hersteld en verjongd 
 • Je presteert beter en spieren herstellen makkelijker 
 • Acne, psoriasis, rosacea, eczeem en andere huidaandoeningen verbeteren 
Om nog maar te zwijgen van wat het met je denkvermogen, je humeur, en je gevoelens doet!

Verbetering van de huidgezondheid 
Veel mensen die roodlichttherapie gebruiken, doen dit om de voordelen voor hun huid. In werkelijkheid kan het uw huid helpen verbeteren. Naarmate we ouder worden produceren de fibroblasten steeds minder collageen, hyaluronzuur en elastische vezels. Rood licht therapie is een grote hulp bij de stimulatie van nieuw collageen, elastine en hyaluron. Rood licht geeft een signaal af aan de huidcellen, waardoor de energie in de cellen wordt verhoogd. Fibroblasten krijgen op deze manier meer energie, zoals jonge cellen dat hebben, en produceren dan weer meer collageen, hyaluronzuur en elastische vezels zodat uw huid elastischer aanvoelt. 

Het beschermt uw huidcellen ook tegen beschadiging en vermindert verouderingsverschijnselen zoals rimpels en fijne lijntjes. Bovendien kan rood lichttherapie uw gezichtsstructuur verbeteren en uw huid een optimale teint geven.

Wanneer de R-Led Lichttherapie?
Lichttherapie als aanvulling op een gezichtsbehandeling. Lichttherapie is heel goed te combineren met onze andere behandelmethoden. Samen dragen zij nog sterker bij aan het verbeteren van uw totale huidconditie.

Wondgenezing

Rood lichttherapie kan ook helpen om het genezingsproces te versnellen.

Het vermindert de ontsteking in de cellen, terwijl het ook de vorming van nieuwe bloedvaten stimuleert. Door de productie van collageen te stimuleren, kan rood licht therapie ook helpen om uw huid sneller te laten genezen na bijv een microneedling behandeling.

Haargroei

Studies hebben aangetoond dat rood licht therapie kan helpen om uw haargroei te verbeteren. In een studie vertoonden mensen die rood licht therapie kregen een betere haardichtheid.

De wetenschap achter blauw licht.

Blauw licht is toegestaan om toe te passen mits de machine aan de veiligheidseisen voldoet van mei 2020. Blauw licht van 417 nm helpt acne te verwijderen door eerst het oppervlak van het gezicht en de onderhuidse klieren net onder de huid te bereiken. Blauw licht interrogeert direct  met de afvalproducten van de P. acnes-bacterie, poryphyrins. Blauw licht activeert deze afvalproducten die op hun beurt een toxine afgeven. Het toxine, hoewel onschadelijk voor het menselijk lichaam, is in staat om acne volledig te verwijderen.  

Ook kan blauw licht antibacterieel werken. Niet voor niets worden blauwe lichtlampen al lange tijd ingezet bij de behandeling tegen acné. 

HighLights vanLow Level Laser Therapie (lichttherapie) op een rijtje

 • Afremmen van uw huidveroudering
 • Meer energie voor de huidcellen
 • Verbeterde huidfunctie 
 • Betere doorbloeding 
 • Stimulering van aanmaak collageen, elastine en Hyaluron 
 • Verfijning van lijntjes en rimpels 
 • Betere zuurstoftoevoer in de huid
 • Betere hydratatie 
 • Gezonde uitstraling van de huid
 • Totale ontspanning tijdens de behandeling
Wat te verwachten
Het is mogelijk dat je huid wat gaat schilferen of een lichte vervelling krijgt. Het is niet te voorspellen in welke mate, en of dit gebeurd. Houd hier dus rekening mee als je de behandeling laat doen. Roodheid en prikkeling van de huid zijn normaal en verdwijnen binnen 2-3 dagen na de behandeling. 

Gebruik de door ons geadviseerde producten om de huid te herstellen.

Wat te vermijden
Vermijd de zon en andere door licht geactiveerde behandelingen gedurende ten minste 7 dagen. Gebruik hiervoor de ons geadviseerde dagcrème met de juiste beschermingsfactor. 
Je onthouden van sauna, zwemmen, gym, en andere rigoureuze activiteiten die de huid zweterig en nat maken. 
Vermijd schrobben, schillen en het gebruik van zure producten gedurende 7 dagen.
Foto's volgen.
Zie de tekst bij "De Behandeling"

Neem contact opMaak een afspraak