PH_Formula_klein

Een mooi resultaat start bij de basis!


Het stappenplan 


Mijn huid van morgen, is een traject van 6 tot 9 maanden, afhankelijk van jouw huidconditie en jouw huidwens. Een traject waarbij we ook jouw commitment moet hebben om thuis actief aan de slag te gaan met onze adviezen. Iedere stap bestaat uit minimaal 2 a 3 onderdelen: SHK behandelingen, thuisverzorgingsproducten, aangevuld met voedingssuppletie.

STAP 1: 'de opbouw fase'

Tijdens de opbouw fase gaan we ervoor zorgen dat jouw huid weer goed gaat fuctioneren en weer doet wat hij moet doen.

We gaan ervoor zorgen dat jouw huid zich in al zijn lagen gaat vernieuwen. Afhankelijk van de indicatie, wordt bepaald welke producten en behandelingen hiervoor nodig zijn.

STAP 2: 'Stimuleren'

Als je huid in de minimaal gewenste conditie is, dan kunnen we starten met de intensievere behandelmethoden. 

Afhankelijk van de indicatie en jouw huidwens bepalen we samen welke producten en behandelingen het beste zijn. Bijvoorbeeld met huidverstrakking / verjonging, stimuleren van de aanmaak van Collageen en Elastine door middel van gerichte behandelmethoden die bij jouw huid en jouw budget passen. 

Collageen en Elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden gaat deze productie naar beneden wat resulteert in huidveroudering zoals rimpels en verslapping. De behandelmethoden die we in deze fase gebruiken zijn er dus allemaal op gericht dat de cellen, die voor deze productie zorgen, wakker worden geschud en weer aan het werk gaan!

STAP 3: 'De Succes Fase'

In deze fase ga je de eerste verbeteringen zien. 

De cellen die de Collageen en Elastine produceren, de zogenaamde fibroblasten, zijn nu actief aan het werk. We gaan nu zorgen dat ze nu nog een stapje harder gaan werken, de eindsprint is begonnen!

STAP 4: 'Onderhoud'

Je hebt de finish gehaald 👍 
Maar je huid is nog zeker niet uitgewerkt. Je huid is immers een levend orgaan en zal in conditie gehouden moeten worden om het bereikte resultaat zo lang mogelijk vast te houden en de veroudering, helaas zetten we die niet stil, te vertragen. Dit doen we met een aantal keer per jaar een behandeling bij ons in de Schoonheidskliniek. En uiteraard blijf jij je huid thuis ook goed verzorgen.

Wil jij ook het meest optimale voor jouw huid van morgen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende intake en we kijken samen hoe we jouw stappenplan kunnen invullen.
Heb je vragen?