SYLFIRM X haar

The future has arrived!
ecom-edit-image-C1AyywF1ueSylfirm_X_machine_56162eaf-8bf1-4ee1-b93c-7169f708f399
  • SylfirmX haarbehandeling

Sylfirm X haarbehandeling is een innovatieve haargroeibehandeling, omdat het de bloedvaten in de hoofdhuid stimuleert om de haargroei te bevorderen.
  • The future has arrived!

    For hair loss, the combination of SylfirmX and XLHair

DE BEHANDELING

Sylfirmx voor haargroei
Sylfirm X
zie onze andere behandelingen
SylfirmX microneedling creëert kleine wondjes om de natuurlijke afweer van het lichaam te stimuleren. Hierbij wordt het genezingsproces op gang gebracht en nieuwe haargroei te bevorderd. Ook helpt het dunner wordend haar tegen te gaan.

De SylfirmX reageert op abnormale bloedvaten en weefsel om verschillende huidaandoeningen, waaronder haaruitval, te behandelen zonder de omliggende huid te beschadigen. SylfirmX is een innovatieve haargroeibehandeling omdat het de bloedvaten in de hoofdhuid stimuleert om de haargroei te bevorderen. 

De meeste procedures kunnen in ongeveer 30 minuten worden uitgevoerd en er is weinig downtime. Bovendien is het apparaat veilig en worden de behandelingen uitgevoerd door een getrainde professional. 

Mogelijk heb je aanvullende behandelingen nodig om de haargroei te starten, maar bespreek dit met jou behandelaar. 

De meeste patiënten ervaren onmiddellijk na de behandeling een zonnebrandachtig gevoel, enige lichte zwelling en roodheid maar deze verminderen binnen een paar uur. 

SylfirmX biedt echter fantastische resultaten, snellere behandelingen, is minimaal invasief en veroorzaakt minimaal ongemak. 

De resultaten van groei van nieuw haar zijn bijzonder goed.

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN