PHFORMULA SKIN RESURFACING

de nieuwste generatie peelings
Resurfacing_face
  • RESURFACING - de nieuwste generatie

Twee in één behandeling via geavanceerde delivery systems.
  • Voordeel van een Resurfacing

Sneller resultaat door nieuwe cellen die al direct functioneren.
  • Geen standaard peeling

Deze nieuwe generatie peelings werken anders!

DE BEHANDELING

NA DE BEHANDELING

VOORDELEN

VOOR- & NA FOTO's
Met een standaard peeling haal je de bovenste huidlaag weg en daarmee verbeter je het opname vermogen van de huid. Gewone peelings zijn vrij universeel. Je kunt ze voor van alles en nog wat inzetten. De werkstoffen die je daarna gebruikt bepalen het resultaat. 

Maar de nieuwe generatie peelings werken anders! 

Een moderne peeling peelt, maar brengt óók direct werkstoffen in de huid waardoor je huid anders gaat functioneren.  Bij een Resurfacing doe je twee in één. Je maakt de huid gladder, maar tegelijk sluis je diverse werkstoffen via geavanceerde delivery systems dieper in de huid. Dat betekent dat je specifieke peelings krijgt voor bijvoorbeeld verjonging of acne.  

Je kiest met de klant dus van tevoren al welke peeling je gaat gebruiken. 

Voorbeelden van de werkstoffen zijn Retinol, Niaciamide en Pycnogenol.
Afhankelijk van hoe gevoelig jouw huid is, kan de huid na een peeling de volgende symptomen vertonen: tintelingen, branderig gevoel, jeuk, droogheid, roodheid of trekkerig aanvoelen. Binnen een week na de peeling kan je huid licht vervellen (schilferen).

De juiste verzorging van de huid na een peeling helpt eventuele gevoeligheid of zichtbare bijwerkingen van de peeling te minimaliseren, waardoor het eenvoudiger wordt om deze uiterst effectieve huidbehandeling in jouw levensstijl te implementeren.

Een peeling op het gezicht verwijdert dode huidcellen van de buitenste huidlaag om zichtbare tekenen van huidveroudering, acne en (hyper)pigmentatie te helpen verminderen. De frisse, onderliggende huidcellen komen hierdoor sneller naar de oppervlakte waardoor een heldere, gladdere huid onthuld wordt. Peelings variëren van mild tot intens in sterkte, sommige exfolianten zijn beschikbaar voor thuisgebruik, terwijl andere enkel gebruikt mogen worden in de schoonheidskliniek. Afhankelijk van hoe gevoelig jouw huid is, is het normaal om enkele bijwerkingen te ervaren na een peeling, een peeling geeft namelijk een kickstart aan je celdeling en -vernieuwing.

De juiste nazorg

Na een peeling is de huid kwetsbaarder, vermijd daarom directe blootstelling aan de zon.

Of je nu een peeling zelf thuis gebruikt of een professionele peeling laat doen, je kunt de hersteltijd van jouw huid nadien minimaliseren door de volgende tips te volgen;

  • Was je gezicht met koud water. Warm of heet water kan de huid overprikkelen, terwijl koud water juist helpt om de huid te kalmeren na een peeling.
  • Zorg dat je huid goed gehydrateerd blijft. Een peeling kan de beschermende huidbarrière van je huid tijdelijk aantasten, herstel de barrière door een medium of volle moisturizer aan te brengen.
  • Door dehydratatie kan je huid strak, gespannen en trekkerig aanvoelen, drink daarom meer water om de huid nog extra te hydrateren.
  • Gebruik dagelijks een zonbescherming met SPF30 of meer. Je huid is kwetsbaarder na een chemische peeling, dus vermijd directe blootstelling aan de zon. Dit kan namelijk leiden tot nog meer zichtbare tekenen van huidveroudering zoals pigmentvlekjes.
Resurfacing_sfeerfoto
Groot voordeel van een Resurfacing is dat je heel gecontroleerd te werk gaat waardoor je sneller resultaat krijgt. 

Met een resurfacing activeer je de celdeling precies zoals jij het wilt. Als je aan de bovenkant iets weghaalt, maakt de huid aan de onderkant versneld nieuwe cellen aan. Die nieuwe cellen gaan direct al functioneren.
Before
After

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN

Peelings