pHformula Skin Resurfacing

Skin Resurfacing


Het Spaanse merk pHformula is erin geslaagd een nieuwe generatie behandeling te ontwikkelen. Er is veel informatie gedeeld over peelings. Zo heeft iedere peeling een eigen meerwaarde. Maar als het gaat om veranderen van de huid in positieve zin zijn de skin resurfacing treatments van pHformula een Avart-garde. 

Meer informatie en diepgang over het pHformula skin resurfacing concept is dan ook zeker op zijn plaats.

Waarom dit merk een voorloper is binnen de wereld van medische en esthetische huidbehandelingen? 
Behalve het feit dat pHformula het afgelopen decennia in meer dan 35 landen pionier op het gebied van huidverbetering en anti-ageing is, heeft het merk ook een eigen Skin Academy. Dit instituut in Barcelona geeft trainingen van het hoogste niveau aan artsen en Schoonheidstherapeuten.. Alle vooraanstaande specialisten met passie voor de huid en wetenschappelijke kennis zijn samengebracht met een hetzelfde doel: het verder delen van kennis. 

Dat is waar Huid&Duin voor staat.
PH_Formula_klein
Door het delen van de juiste informatie met u als consument weten wij precies wat de verwachtingen zijn van mensen met huidproblemen. Door te luisteren naar wat consumenten willen, weten we uiteindelijk waar er behoefte aan is. En dat is een van de basispunten die bepalend is voor het grote succes die wij boeken met pHformula. Het merk is bijzonder betrokken met de uiteindelijke gebruikers van het product waardoor ze precies op de juiste punten inspelen binnen het verwachtingspatroon. pHformula snapt hoe huidverbetering en anti-ageing werkt. En dat delen we graag met iedereen! 

pHformula blinkt uit in geavanceerde behandeltechnieken en producten als het gaat om het oplossen van complexe huidproblemen en in huidverjonging. Skin resurfacing is een behandeltechniek waarbij probleemoplossende werkstoffen verpakt in een unieke delivery system de hoofdrol spelen. Het merk maakt gebruik van een eigen gepatenteerd delivery system waardoor ze erin geslaagd zijn de juiste werkstof op de juiste plek in de huid te transporteren. Dat verklaart waarom zowel producten als de behandelingen van pHformula snel en doeltreffend werken. Althans bij de juiste toepassingen. Het is niet voor niks dat het merk een eigen Skin Academy voor Schoonheidstherapeuten heeft. Succes is immers enkel mogelijk bij de juiste behandeling met het juiste product op een specifieke huid. En daar hebben wij als pHformula Schoonheidstherapeut veel trainingen voor gevolgd.

Niet peelen om te peelen 
Hoewel het verwijderen van dode huidcellen een heel belangrijk onderdeel is in een gezichtsbehandeling en zeker belangrijk is bij het oplossen van huidproblemen speelt dit geen hoofdrol bij Skin Resurfacing. De focus van pHformula behandelingen ligt ook bij het vernieuwen van de huid. Maar om specifieke huidproblemen te verhelpen is het zeer belangrijk dat de huid gestimuleerd wordt om anders te denken en te functioneren. En dat kan enkel met het inbrengen van probleemoplossers in de juiste huidlaag, iets waar het merk in uitblinkt. Bovendien maakt pHformula alleen indien nodig gebruik van hoge percentages sterke zuren en dat zonder de huid te forceren of te irriteren dankzij het gepatenteerde PH-DVC delivery complex. Iets wat eerder bij andere merken niet mogelijk was. Dit is uniek aan pHformula. 

De ondersteunende (fruit)zuren die in de producten verwerkt zijn dienen voornamelijk als ondersteuning van het transportsysteem en niet als hoofdingrediënt. De wetenschap heeft inmiddels bewezen dat alleen het verwijderen van dode huidcellen niet per definitie een huidprobleem oplost, dus is het toedienen van probleemoplossende werkstoffen een vereiste. En dat kan bij pHformula. 

Ondanks dat diverse andere intensieve behandelingen, zoals lasers, ook verbeterd zijn is de vraag naar niet invasieve (lees…niet heftige) behandelingen toegenomen. Niemand wil tegenwoordig een week thuiszitten en het ongemak van een behoorlijk geïrriteerde huid waarbij je een fikse vervelling krijgt ook nog. En het goede nieuws is dat dat ook niet meer hoeft! 

pHformula is erin geslaagd skin resurfacing behandelingen doelgericht te formuleren waarbij de juiste wetenschappelijke kennis gecombineerd is met de verwachtingen van de veeleisende consumenten. Of je nu van je acne of je pigmentvlekken af wilt, pHformula heeft moderne behandelingen die op iedere huidbeeld aangepast kan worden. Iedereen wil een mooie jonge en gezonde huid en als het kan in een korte tijd zonder complicatie zoals extreme vervelling. En dat kan ook bij pHformula!

Huidverbetering van binnenuit

En andersom! 
Alles wat je aan de buitenkant op de huid aanbrengt werkt ook aan de buitenkant, dat is logisch. Maar wat nou als het ook andersom mogelijk is? Dankzij de laagmoleculaire huid verbeterende en verjongende ingrediënten in de juiste huidlaag werkt pHformula zowel van binnenuit als van buitenaf. Het gepatenteerde PH-DVC delivery systeem dringt namelijk door de huid en verhelpt het huidprobleem bij de kern. Dankzij deze tweeledige werking worden resultaten op korte termijn haalbaar op voorwaarde dat de huid thuis met de wetenschappelijke en nauwkeurig samengestelde producten wordt onderhouden
Effectief op korte en lange termijn
Acne, roodheid, pigmentvlekken en rimpels: allemaal huidproblemen die wij als huidtherapeut doeltreffend kunnen behandelen met pHformula. Daarnaast is het belangrijk dat de aanvullende producten voor thuisgebruik de behandeling verder voortzetten, dus wie thuis smeert wordt beloond. 

Wist je dat alle producten en behandelingen van pHformula zijn gebaseerd op het reinigen, peelen, hydrateren, voeden en beschermen van je huid. Deze slimme benadering onderbouwd ook de werking van pHformula op lange termijn. Wie de huid voorziet van alle hierboven genoemde basisbehoeften voorkomt andere toekomstige huidproblemen, zoals bijvoorbeeld een gevoelige huid of huidveroudering. Deze slimme benadering zorgt ervoor dat een skin resurfacing behandeling niet alleen op korte termijn een goede investering is voor een optimale huidconditie. 

pHformula ziet skin resurfacing als een sleutel die de motor van je auto start. Producten voor thuisgebruik zijn de versnellingen waarmee je zonder tegenslagen en snel bij je bestemming komt, namelijk een gezonde en stralende huid!

Laat je door ons informeren over een persoonlijk behandelplan!

Neem contact opMaak een afspraak