LOW LEVEL LASERLICHT Anti AGing 

Licht als bron van huidherstel
ecom-edit-image-tXELjHne3DLLLT_ANTI_aging.jpg
 • Licht als bron van huidherstel

Door verhoging van cellulaire energie en activatie van metabolische processen.
 • Ware Anti Aging

Het op een fantastische manier afremmen  van het natuurlijke verouderingsproces.
 • Huidveroudering een proces van jaren

Huidverbetering is dan vanzelfsprekend ook een proces.

DE BEHANDELING

WERKING LASER ANTI AGING

Licht als bron van huidherstel door verhoging van cellulaire energie en activatie van metabolische processen.

Zonder ijdelheid, wil men er toch graag gewoon zo lang mogelijk, zo goed mogelijk blijven uitzien. En wanneer je nu niet je toevlucht wilt nemen tot chirurgie biedt Huid&Duin je veilige niet invasie oplossingen met een natuurlijk resultaat. Onze anti-aging technieken zorgen niet alleen voor het inlopen van de opgelopen achterstand in de huid, maar de behandelingen remmen tegelijkertijd op een fantastische manier het tempo van het natuurlijke verouderingsproces af. En dat is de ware anti-aging. 

In de loop der jaren, neemt de (huid) celenergie af, dit zorgt ervoor dat je huid niet meer voldoende in staat is te blijven functioneren zoals toen je jonger was. Dit resulteert in lijntjes, rimpels, een vermoeid en verslapt aanzien van de huid wanneer je in de spiegel kijkt. 

Er is een tekort aan o.a. collageen en elastine ontstaan. 

Huidveroudering is een proces van jaren. Huidverbetering is dan vanzelfsprekend ook een proces. 
Hiervoor bieden wij de nieuwste anti-aging technieken en producten. Aangename en pijnloze behandelingen, maar wel zeer zeker gericht op resultaat.

Laserlicht Non invasive laser technologie 
Alle lagen van de huid;
 1. Verjongen: Totale rejuvenatie huidmetabolisme 
 2. Verstevigen: Intensieve syntese van collageen 
 3. Verstrakken: Elastine aanmaak, ondersteuning bestaand collageen.
Laserlicht is een esthetische 100% veilige behandeling. Het veilige, geconcentreerde licht dringt diep door in alle lagen van de huid en het spierweefsel. Een verjongde, verstevigde huid met een duidelijke tonus.

Bij een tekort aan of een verstoring in de celenergie, ontstaan er diverse huidproblemen zoals een voortijdige veroudering , verslapping en rimpelvorming, maar ook pukkels/ puistjes of vaatproblemen. Laser licht energie versnelt de stofwisseling waardoor beter zuurstof en voeding kan worden opgenomen en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Hierdoor is de huid in staat weer collageen en elastine aan te maken. 

Het gevolg is een perfecte regeneratie van de gehele huid. 

Low Level Laser Lichttherapie is een absoluut unieke anti-aging methode, volgens zowel esthetische als medische huidprofessionals. 

Low Level Laser lichttherapie kan als een losse gezichtsbehandeling worden gegeven voor een vermoeide, fletse huid. Het directe resultaat na één behandeling is een gladdere huid en een frisse, heldere teint. 

Heb je echter specifieke huidproblemen? 
In kuurverband zorgt de combinatie van lichttherapie met de nieuwe huid verbeterende producten van Huid&Duin voor een zeer effectieve behandeling. Deze vorm van Lichttherapie helpt ook tegen eczeem en psoriasis.

Bestaande uit:
 • Reiniging 
 • Peeling/Carboxy 
 • Lichttherapie 20 minuten; 
 • Hydrapowder 
 • SPF

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN