HET NIEUWE OUDER WORDEN

Huid&Duin is de huidverbeteringskliniek die jou helpt de beste versie van jezelf te worden én te blijven. 

Onze filosofie en werkwijze 
Bij Huid&Duin Schoonheidskliniek hebben wij een geheel eigen filosofie als het gaat om het benadrukken en behouden van jouw schoonheid.

Wij helpen jou graag aan de mooiste versie van jezelf.


Echte schoonheid zit van binnen en als je goed in je vel zit dan straal je dat ook uit! Toch kan het zo zijn dat je uiterlijk niet overeenkomt met hoe je je van binnen voelt. Is er iets waaraan jij je stoort of waar je last van hebt? Of zou je wensen dat je uitstraling weer past bij hoe je je voelt, maar wil je wel graag jezelf blijven? Je kunt hiermee bij ons terecht. Wij hebben 30 jaar ervaring in natuurlijke huidverbetering waarbij het zelf genezend vermogen van de huid voorop staat. Door ons te focussen op een select aantal kwalitatieve behandelingen neemt de comfort en kwaliteit van de behandelingen toe. Wij stellen dagelijks de juiste diagnose, voeren de behandeling uit en verzorgen de nazorg. Wij werken uitsluitend met CE gemarkeerde en FDA goedgekeurde medisch geclassificeerde apparatuur. 

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor elke indicatie een gericht stappenplan aan te bieden. Ons stappenplan is altijd een persoonlijk en op maat gemaakt plan en zal dus voor iedere indicatie/client anders zijn. Tijdens een intake gesprek luisteren wij heel goed naar jouw wensen en geven we je uitleg welk persoonlijk stappenplan voor jou nodig is. Door de vele verschillende kwalitatieve mogelijkheden die wij bieden bij Huid & Duin kunnen we elke klant een passende behandeling geven.

Medical Skincare 


Huid&Duin maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige farmaceutische producten waarvan de effectiviteit wetenschappelijk bewezen is. Deze zeer hoogwaardige huidproducten hebben hun werking op de levende huidlaag. Dit is de huidlaag onder de zichtbare huid. Door een combinatie van professionele behandelingen en hoogwaardige huidproducten te gebruiken worden verbluffende resultaten geboekt.

Neem contact opMaak een afspraak