Dermapen 4

Zeg vaarwel tegen lijntjes, acné en littekens.
dermapen4_heemskerk_a9efd530-7fbc-4ff6-bb30-7eef6d2d74c4
 • Dermapen behandeling

Voor een stralende huidtransformatie! Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes en rimpels.
 • Dé nieuwste techniek

De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.
 • Huidverbetering

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt.

DE BEHANDELING

INDICATIES
VRAAG & ANTWOORD
VOOR- & NA FOTO

Over Dermapen 4 

De dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van Microneedling. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. De Dermapen 4 is zeer geschikt voor een behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid. De huidconditie zal verbeteren, waardoor je een gezonde, gladde huid krijgt die straalt!

Dermapen 4 behandeling 

Tijdens een Microneedling behandeling worden er op hoge snelheid micro-gaatjes in de huid gemaakt. Door deze micro-gaatjes kom het natuurlijke herstelproces op gang, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Na een Microneedling behandeling met de Dermapen 4 is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger. 

De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbeteringen bereikt worden.
De Dermapen4 behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van:
 • Fijne lijntjes & rimpels 
 • Acné 
 • Littekens 
 • Huidverjonging 
 • Striae 
 • Pigmentatie 
 • Vergrote poriën 
 • Haarverlies

Wat is een Dermapen 4?

Bij Huid&Duin wordt er gewerkt met de nieuwste innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4. 

Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule verticale kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt de huid zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur verbetert.

Wat is het verschil tussen Dermapen 3 & 4?

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. 

Het verschil tussen de Dermapen 3 en de Dermapen 4 is de structuur van de naalden en de naalddiepte. Hierdoor is de behandeling met de Dermapen 4 nog nauwkeuriger, intensiever en effectiever. 

De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Ben ik geschikt voor deze behandeling?

De Dermapen 4™ behandeling is geschikt voor alle huidtypen. 

Voor zowel vrouwen als mannen, voor het gezicht, maar ook voor andere delen van het lichaam.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Wij helpen u graag!
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Voor een optimaal resultaat adviseren wij 3 tot 6 behandelingen met een interval van 6 tot 8 weken. De duur van het resultaat is verschillend per persoon en mede afhankelijk van het verouderingsproces en de levensstijl.
Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen 4 behandeling?
Voor optimale behandelresultaten kun je thuis al gebruik maken van onze farmaceutische producten die worden geadviseerd door je behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen, (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). 

Blijf de verzorgingsproducten gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen4 behandelingen.
Wat is het resultaat van de behandeling met een Dermapen 4?
Na een behandeling met een Dermapen 4 zal de huid steviger en gladder worden. Dit komt omdat de natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Daarnaast verdwijnen oneffenheden zoals acne, littekens, pigmentatie, ouderdomsvlekken of striae.
Is de behandeling pijnlijk?
De Dermapen4 is de meest comfortabele en meest pijnloze Microneedling behandeling op de markt. De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid. De behandeling wordt vrij snel uitgevoerd, waardoor de behandeling goed te verdragen is. Wanneer de behandeling op gevoelige plekken wordt uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van een verdovingscrème. 

Deze verdovingscrème wordt zelf thuis voor de behandeling aangebracht. De behandeling is echter effectiever zonder verdoving.
before-after-2
Before
After
Voor_Dermapen

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN