ACNE

Acnecentrum Heemskerk is Dé Acne-specialist
Sfeer_foto_acen
  • INTAKEGESPREK

Wanneer je voor de eerste keer bij Acnecentrum Heemskerk komt, krijg je altijd eerst een intakegesprek.
  • BEHANDELINGEN

Er bestaat geen uniforme behandeling voor acne.
  • ZORGVERZEKERAARS

Zorgverzekeraars vergoeden Acne behandelingen vanuit de aanvullende verzekering.

DE BEHANDELING

SOORTEN BEHANDELINGEN
KLANT OVER..
VOOR- & NA FOTO's
Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne met diverse oorzaken. Het is dan ook logisch dat er diverse producten en behandeltherapieën gebruikt worden bij de behandeling van acne.

Onze therapie is een samenwerking tussen onze Acne-specialiste en de klant. Wij maken samen met u een plan van aanpak. Acnecentrum Heemskerk is Dé Acne-specialist voor de beste behandeling van puistjes. Ook voor de donkere huid!

INTAKEGESPREK
Wanneer je voor de eerste keer bij Acnecentrum Heemskerk komt, krijg je altijd eerst een intakegesprek. Om een duidelijk beeld van de mogelijke oorzaak van jouw huidprobleem te krijgen is een intake gesprek belangrijk en noodzakelijk. Samen met de acne-specialist bespreken en bepalen we het behandelplan en krijg je daarnaast adviezen voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.

BEHANDELINGEN 
Er bestaat geen uniforme behandeling voor acne. De behandeling van acne is afhankelijk van de ernst van de acne, de klachten en de huidconditie. Om deze reden adviseren wij altijd om eerst onze Professional te consulteren. Op basis van dit consult zal zij een individueel behandelplan opstellen dat geheel op jouw specifieke huidbehoefte en klachten is afgestemd. Dit kan een van de onderstaande behandelingen zijn, of een combinatie daarvan. Alleen het periodiek ondergaan van behandelingen is helaas niet voldoende. Om tot de gewenste resultaten te kunnen komen, is consequent gebruik van voorgeschreven thuisproducten van essentieel belang. Het succesvol aanpakken van jouw acne doen we samen!

PRODUCTEN VOOR THUIS
De thuisproducten zijn verantwoorde therapeutische producten op medische basis die een goed en effectief resultaat bieden.

  • Acne Peeling 
  • Jett Plasma lift 
  • Dermapen 4 
  • SylFirm X

NOTE: Zorgverzekeraars vergoeden Acne behandelingen vanuit de aanvullende verzekering, dit valt dus buiten het eigen risico! 

Maak direct een afspraak.
Review van klant.
Na velen malen verschillende kuurtjes te hebben geprobeerd, zonder het resultaat te bereiken dat ik eigenlijk wilde, had ik het eigenlijk al opgegeven. Tot dat ik een foldertje voorbij zag komen van Renata. Het klonk veelbelovend en ik heb toen een intake gesprek gevoerd. 

We zijn vanaf dat gesprek direct begonnen met reinigen thuis en na 2 weken begon het echte werk. Ik kan nu dan ook eindelijk zeggen dat ik acne vrij ben op mijn borst!

Wat een vooruitgang in die paar maanden. Ze heeft overal zo goed voor gezorgd en je kon haar altijd appen voor vragen! Tijd en geduld lonen, en het resultaat vergeleken met ervoor is echt fantastisch.
Inmiddels begonnen aan mijn gezicht en ik heb er vertrouwen in. 

"Een hele blije klant van Huid &Duin AcnecentrumHeemkerk."
before-after-2
Before
After
before-after-1

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN