mesopeel

De Esthetische Mesopeel
ecom-edit-image-eo7LNCJzEMMesopeel.jpg
  • Esthetische Mesopeel

De meest complete Mesotherapie behandeling voor een efficiënte aanpak!
  • Unieke combinatie

Een Professionele peeling en een Mesococktail.
  • Bij Huid&Duin

Huid&Duin biedt deze exclusieve Mesopeel aan.

DE BEHANDELING

VOOR DE BEHANDELING
NA DE BEHANDELING
VOOR- & NA FOTO's
De unieke combinatie van een Professionele peeling en een Mesococktail maakt het mogelijk om de huid van binnenuit op een natuurlijke manier gladder te maken. 

Doordat de Mesotherapie minuscule openingen in de huid maakt – kan de peeling vloeistof dieper penetreren, waardoor er sneller en beter resultaat kan worden behaald. De Mesopeel is geschikt voor de behandeling van huidveroudering, zonschade, (acne) littekens, pigmentatie, grove porie structuur of het opfrissen van de huid. 

Huid&Duin biedt de exclusieve Mesopeel aan, bestaande uit een dermatologische fruitzuurpeeling, met een specifieke werking tegen huidveroudering en oneffenheden van de huid en aansluitend de geschikte mesococktail.
1. Dag voor de behandeling geen aspirine gebruiken. 
2. Dag voor de behandeling geen alcohol te drinken.
Na de Mesopeel behandeling kan de huid enigszins gevoelig, rood en mogelijk licht gezwollen zijn. Ook kan de huid strak aanvoelen. Dit verdwijnt meestal binnen 24 – 72 uur en is afhankelijk van de dieptewerking van de behandeling.

Advies 
Hogere temperaturen tenminste de eerste 12 uur na behandeling vermijden, zoals blootstelling aan zon, sauna en hammam. 

De eerste 2 uren na de behandeling het gebruik van make-up en huidverzorging vermijden. Zolang de huid nog rood of geïrriteerd is uitsluitend de door ons geadviseerde concealer gebruiken. 

Niet direct aspirine gebruiken, (paracetamol mag wel). 
2 liter water drinken per dag.

Voor je veiligheid en het behalen van de gewenste resultaten gebruik de door Huid&Duin geadviseerde Pharmaceutische produkten. 

Te beseffen dat het functioneel en/of cosmetisch resultaat van te voren niet kan worden gegarandeerd en dat ontevredenheid met het esthetisch resultaat geen verplichting oplevert om een vervolg behandeling uit te voeren anders dan tegen de daarvoor geldende tarieven. 

In geval van bijwerkingen, meteen contact met de behandelaar op te nemen.

Foto's volgen

Neem contact opMaak een afspraak

PRIJZEN