Acne.png

Acnecentrum Heemskerk is een huid-therapeutisch centrum, ontwikkeld voor mensen met acne.

Het acnecentrum is een onderdeel van Schoonheidskliniek Huid&Duin.

Onze methode is een cosmetisch hulpmiddel en vermindert de symptomen van acne, zoals puistjes, bultjes en roodheid en het helpt ontstekingen te voorkomen. Tevens behandelen wij overgebleven littekens ontstaan door acne.

Zonder medicijnen is het mogelijk om binnen 3 maanden een verbetering van 85% tot 95% te behalen.

Acne is een veel voorkomende huidaandoening. Er bestaan verschillende soorten acne en er zijn diverse oorzaken aan te wijzen. Het is dan ook logisch dat er diverse producten en behandeltherapien gebruikt worden bij de behandeling van acne

Onze therapie is een samenwerking tussen onze acnespecialiste en de klant. Wij maken samen met u een plan van aanpak. Wij werken aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant.

Acnecentrum Heemskerk is Dé Acne-specialist voor de beste behandeling van jouw puistjes, ook voor de donkere huid.

BROCHURE

INTAKEGESPREK

Wanneer je voor de eerste keer bij Acnecentrum Heemskerk komt, krijg je eerst een intakegesprek. Om een duidelijk beeld van de mogelijke oorzaak van jouw huidprobleem te krijgen is een intake gesprek belangrijk.

Samen met de acne-specialist bespreken we het behandelplan en krijg je adviezen voor de dagelijkse verzorging van jouw huid.

REINIGINGSKUUR

De kuur stimuleert de reiniging en hersteld het evenwicht.

BEHANDELINGEN

Er zijn verschillende soorten behandelingen die een positief effect hebben op een huid met puistjes. onze acne-specialist heeft veel ervaring met dit huidprobleem en kan samen met jou jouw huid verbeteren.

PRODUCTEN VOOR THUIS

De thuisproducten zijn verantwoorde therapeutische producten die een goed effectief resultaat bieden.

Tevens is het bij ons ook mogelijk om met onze biologische behandelmethoden en producten uw acne te behandelen.Acne Littekens

Wanneer er bij acne sprake is van diepe ontstekingen, kan de normale wondgenezing worden verstoord en kunnen acne-littekens ontstaan. De collagene vezels van het bindweefsel zijn beschadigd. Er is dan een reliëf zichtbaar aan het huidoppervlakte, in de vorm van putjes of glooiende littekens. Vaak zien deze littekens eruit als een kuiltje in de huid. De diepte van de littekens kan variëren en de kleur is meestal rood of wit.

Oorzaak acne-littekens

Alle vormen van een ontstoken acne kunnen een aanleiding zijn tot acne-littekens. De gevoeligheid voor het ontstaan van deze acne-littekens verschilt van persoon tot persoon. Vooral de aanwezigheid van diepe ontstekingen, zoals bij acne conglobata, resulteert uiteindelijk in littekenvorming. Het is van belang om op tijd in te grijpen bij acne. Hoe langer de acne onbehandeld blijft, hoe groter de kans op blijvende weefselbeschadiging. Acne-littekens kunnen ook ontstaan door zelf te krabben of te knijpen.

Behandeling van acne-littekens en rest-acne

Er zijn diverse therapieën mogelijk die acne-littekens minder zichtbaar kunnen maken. De keuze van de behandelmethode hangt af van de diepte van de littekens en het huidtype. Tijdens het eerste consult bespreekt de huidspecialist met u wat voor u de meest geschikte behandeling is.

NOTE: Zorgverzekeraars vergoeden Acne behandelingen vanuit de aanvullende verzekering, dit valt dus buiten het eigen risico!

Klant over ….

Na velen malen verschillende kuurtjes te hebben geprobeerd zonder resultaat te het bereiken dat ik eigenlijk wou had ik het eigenlijk maar opgegeven. Tot dat ik een foldertje voorbij zag komen van Renata. Het klonk veelbelovend en ik heb toen een intake gesprek gevoerd. We zijn vanaf dat gesprek direct begonnen met reinigen thuis en na 2 weken begon het echte werk. `ik kan nu eindelijk zeggen dat ik acne vrij ben op mijn borst! Wat een vooruitgang in die paar maanden. Ze heeft overal zo goed voor gezorgd en je kon haar altijd appen voor je vragen! Tijd en geduld lonen en het resultaat vergeleken met ervoor is echt fantastisch. Inmiddels begonnen aan mijn gezicht en ik heb er vertrouwen in.

Een hele blije klant van Huid &Duin, AcnecentrumHeemkerk