Klanten over HUID&DUIN:

Rosacea

Renata heeft mij gevraagd of ik een stukje wilde schrijven over hoe ik bij haar gekomen ben en wat nu het resultaat is. Ik heb last van Rosacea en ben eerst bij een andere schoonheidsspecialiste geweest.
Daar heb ik Gladskin en producten van Dr. Baumann gebruikt maar dit gaf beiden geen resultaat. Ook werd er geadviseerd om het oerdieet te volgen maar ik vond dit een streng dieet en lastig te combineren met mijn gezin.

Omdat mijn zus die ook Rosacea heeft, al bij Renata kwam en haar huid een stuk rustiger geworden is besloot ik om ook naar Renata te gaan. In het begin heb ik een aantal behandelingen vlak achter elkaar gehad en ben ik met de producten begonnen die Renate mij adviseerde. Het duurde wel even maar na een tijdje zag je verbetering ontstaan. Ik ben nu heel blij met het resultaat. Er verschijnt soms nog weleens een pukkeltje maar dat is te verwaarlozen met hoe het was. Ik zou zeker iemand met Rosacea de behandelingen en producten van Renata aanbevelen. Ondertussen is mijn zoon ook bij haar onder behandelingen met acne klachten en zijn huid word ook rustiger.

Klant over …

Na velen malen verschillende kuurtjes te hebben geprobeerd zonder resultaat te het bereiken dat ik eigenlijk wou had ik het eigenlijk maar opgegeven. Tot dat ik een foldertje voorbij zag komen van Renata. Het klonk veelbelovend en ik heb toen een intake gesprek gevoerd. We zijn vanaf dat gesprek direct begonnen met reinigen thuis en na 2 weken begon het echte werk. `ik kan nu eindelijk zeggen dat ik acne vrij ben op mijn borst! Wat een vooruitgang in die paar maanden. Ze heeft overal zo goed voor gezorgd en je kon haar altijd appen voor je vragen! Tijd en geduld lonen en het resultaat vergeleken met ervoor is echt fantastisch. Inmiddels begonnen aan mijn gezicht en ik heb er vertrouwen in.

Een hele blije klant van Huid &Duin, AcnecentrumHeemkerk

De Cosmetische Huidspecialiste bij Huid&Duin

"De Cosmetische Huidspecialiste bij Huid&Duin heeft alles heel erg goed uitgelegd. Ik snap nu hoe de producten werken en wat dit doet met mijn huid. Ze heeft er echt heel veel kennis van en ik kreeg advies waar ik eindelijk echt wat mee kan."

"Paar jaar geleden begonnen bij Renata en ben er nog steeds heel blij mee dat ik haar gevonden heb. Destijds adviseerde Renata mij om te kiezen voor een combinatie van peels en mesotherapie. We zijn toen gestart met een kuur om zo de opgelopen tekorten in mijn huid weer te herstellen. Inmiddels is mijn huid weer in een topconditie en kom ik nog een keer in de 3 maanden voor onderhoud. Nooit spijt van gehad, ik krijg nu alleen maar complimenten en hoor vaak dat ik nog maar weinig rimpels heb voor mijn leeftijd!"

"Wat ik zo fijn vind bij Huid&Duin, is de volledige aandacht die je krijgt tijdens een behandeling. Renata is zo gefocust op het verbeteren van mijn huid en tevens weet zij tijdens een huid verbeterende behandeling ook een stuk ontspanning te creëren, waardoor ik na zo’n behandeling niet alleen een huidverbetering zie, maar ook het gevoel heb er weer tegenaan te kunnen."

"Ik ben al 23 jaar vaste klant bij Renata. Ik kwam destijds via mijn buurvrouw terecht bij haar vorige schoonheidssalon in Heemskerk. Na ongeveer 10 jaar verhuisde Schoonheidssalon Renata naar een andere wijk in Heemskerk, de Waterakkers. Ook daar bleef ik vaste klant en werd ook mijn dochter klant bij Renata. Renata bleef zich voor haar schoonheidssalon ontwikkelen en mijn huid profiteerde daar flink van mee. Het was voor mij dus een vanzelfsprekendheid dat nu Renata weer verhuisde, ik haar wederom achterna ging. De ontwikkelingen die Renata maakte, van schoonheidsspecialist naar huidspecialist, heb ik altijd met veel plezier gevolgd. Ik zie het ook echt terug in mijn huid. Renata, ik ben nog altijd heel blij dat jij 23 jaar geleden mijn schoonheidsspecialiste werd en nu inmiddels huidspecialist bent."

Een 17 jarige klant verteld;

Ik ben 17 en heb nu al een tijdje last van Acne. Ik voel me er niet prettiger van en ik ben dus naar een oplossing gaan zoeken. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij Renata en na elke behandeling knapt het weer een stuk op. Na een aantal behandelingen vind ik dat er nog maar weinig van over is als ik terug denk aan de tijd voor de behandelingen.

Zeer aan te raden! Groetjes, Een zeer tevreden klant.

Mijn naam is Julia.

Mijn naam is Julia. Ik ben 15 jaar en heb al lange tijd last van acne. Ik begon met allerlei soorten cremes en reinigingsproducten die bedoeld waren om de huid goed schoon te houden en het probleem aan te pakken. Mijn huid bleef dan wel goed schoon, maar veel voor mijn acne deed het niet. Daarna ben ik voor advies naar mijn huisarts gegaan, daar kreeg ik een soort zalf die mijn puistjes uitdroogt en zou verminderen, ik heb weken last gehad van alleen maar een rode en schilferige huid zonder resultaat. Voor dat ik bij Renata kwam ben ik 3 keer naar een andere schoonheidsspecialiste geweest en ook dit was puur voor de reiniging. Toen ik voor het eerst bij huidspecialiste Renata kwam hadden we een gesprekje waar ze duidelijk alles uitlegde wat ze ging doen. Aan de peeling voelde ik dat dit ging werken. Me moeder vond dit ook wel leuk want ze kreeg een groot deel vergoed door de verzekering. Ook kreeg ik een aantal producten mee naar huis waarmee ik dan de behandeling kon voortzetten. Een paar dagen na de eerste behandeling zag ik al verschil. Nu net de 3e en laatste behandeling gehad voor mijn puistjes en we zijn momenteel bezig om de littekens te herstellen. Ik ben zeer zeker tevreden over de behandeling en ga er zeker mee door!

Julia.

Ik ben 20 jaar..

Ik ben 20 jaar en heb last van acne bij mijn kaaklijn. Ik was hier erg onzeker over,durfde mijn haren niet in een staart te dragen, droeg het altijd los zodat het zo min mogelijk opviel. Van alles geprobeerd,crèmes , antibiotica en behandelingen bij andere schoonheidsspecialisten om de acne tegen te gaan, niks hielp. Ik ga nu sinds november 2013 naar Renata toe om mijn acne te behandelen. Ik heb litteken acne, dat houd in dat ik meer last van littekens heb dan van pukkels. De eerste stap was om mijn acne onder controle te krijgen, dit deed ik door middel van de peeling behandelingen, de producten die ik aangeschaft heb om mijn acne ook verder thuis de behandelen en ik eet/drink geen koemelk producten meer. Door mij aan deze drie dingen te houden boek ik het meeste resultaat. Lastig is het wel omdat er in veel producten koemelk zit, maar je went eraan. Nu is mijn acne onder controle en gaat Renata mij helpen om van mijn littekens af te komen door middel van mesotherapie. Ik heb in deze periode al zoveel resultaat geboekt, ben erg blij dat ik de stap heb genomen om mij hier te laten behandelen. Van familie en vrienden krijg ik ook veel positieve reacties. Misschien schrik je van de prijs, dat deed ik ook in het begin maar wat je er voor terug krijgt is het allemaal waard. Ik voel me nu veel zekerder. Tot een bepaald bedrag kun je ook een aantal behandelingen vergoed krijgen van je zorgverzekeraar.

Met Vriendelijke Groet, Filiz.

Jij Bent...

Hoogopgeleid,zeer professioneel,lief,en een fantastische huidspecialiste!!!!

Renata, ik ben blij dat jij met al jou kennis in huis mijn huidspecialiste bent. Ik vertrouw jou,met alles wat je doet in je salon. Je bespreekt alles eerst uitvoerig met mij, n huidanalyse, en welke behandeling passen we dan toe. Zo krijgt mijn huid precies dat wat ik nodig heb, super he....

Jou producten voor thuis zijn geweldig. Mijn huid reageert er goed op,ben zo blij.....

Renata,jij bent mijn nr 1,en je hebt een hartje van goud!!!

Lieve groet, Mariella

Mijn ervaring bij

Mijn ervaring bij huidspecialist Renata, Is zeer goed.

Ik ben nu 24 jaar en heb nog steeds last van acne, deze acne vorm is al verder en is niet meer zoals jeugd puistje. Ik heb last van acne vanaf de puberteit. Het is eigenlijk nooit overgegaan, alleen verergerd. Hierbij heb ik al verschillende dingen geprobeerd. Ook een andere huid therapheute, dat ging een gehele tijd goed maar i.v.m. dat zij niet uit deze omgeving kwam werd dit lastig. Dus een tijd geen behandelingen gehad en op gegeven moment kwam het weer net zo hard terug. Na van alles zelf geprobeerd te hebben, met weinig resultaat, werd het tijd dat ik weer eens een behandeling zou gaan nemen. Zo doende ben ik door het internet bij Renata op haar site terecht gekomen, de reviews gelezen en gekeken welke producten zij gebruikte. Toen heb ik een afspraak gemaakt, en voelde me meteen op me gemak bij Renata in haar salon. Renata komt geloofwaardig over en ik moet zeggen ik heb nu vier afspraken gehad en heb nu al zeer goede resultaten. Ik ben hier erg blij mee. Ook zegt Renata dat ik er altijd wel last van zal houden, ze kan het onderdrukken maar niet geheel verhelpen. Daar is ze eerlijk over dat vind ik wel netjes. Het is en blijft een hormonale kwestie en het scheelt erg hoe je voeding is en hoe je het zelf ook onderhoud.

Vriendelijke groet van een tevreden klant.

Ik ben Berthie

Ik ben Berthie, een weduwe van 68 jaar. bijna 2 jaar geleden heb ik mijn man verloren aan de gevreesde ziekte. Dan ben je alleen en je denkt:" kiezen op elkaar en doorgaan, probeer er wat van te maken". Maar ongemerkt zet je de kiezen op elkaar, terwijl je jezelf verwaarloost. Wat maakt het uit, wat maakt die huid mij uit. Maar ook dat komt terug en je bekijkt jezelf weer regelmatig in de spiegel en dan zie je de sporen van het ouder worden. Tot ik in de krant een advertentie las van Renata en haar specialisatie om huidveroudering tegen te gaan.

"Filorga anti-ageing"...Dus ik meteen een afspraak gemaakt voor een proefbehandeling. Het voelde goed en ook de aardige manier van omgaan met de klant sprak mij aan. Ik ben nu 4 x de Mesotherapie gehad en mijn huid gaat met sprongen vooruit. Daarbij groeit ook weer mijn optimisme en zelfvertrouwen.

Vanmorgen had ik een kennis hier op de koffie en die zei deze legendarische woorden:Wat zie jij er goed uit, dat ik je de vorige keer zag, dacht ik nou, nou, zou ze wat mankeren! Zo'n moeie huid!

Dus ik blijf er mee doorgaan en raad het een ieder aan.

Bij Renata

Bij Renata heb ik een behandeling gehad tegen pigment vlekjes. Na een paar behandelingen zijn ze zo goed als verdwenen en met een goede dagcreme (Dr Belter) met lichte kleuring is het goed te verdoezelen. Ik heb de 8 kruisjes al achter de rug en vind een goede verzorging van mijn huid erg belangrijk, Renata is gespecialiseerd in de ouder wordende huid, de Mesotherapie geeft mijn huid een gezondere uitstraling! De Filorga producten zijn prettig in het gebruik evenals die van DR Belter.

Renata je bent vriendelijk en gezellig en je salon heeft een heel mooie professionele uitstraling!

P.S. Gister zei mijn dochter tegen mij “Mam je ziet er goed uit! Leuk he? Groetjes Corry

Ik ben 45 jaar

Ik ben 45 jaar en doe de peeling en de meso bij Renata. Ik kwam naar Renata’s salon n.a.v. een advertentie in een zondagsblad.Jullie weten allemaal dat de tijd niet stil staat en dat merk je ook aan je huid.De advertentie van Renata sprak mij zo aan dat ik een afspraak heb gemaakt. Renata heeft alles zo duidelijk uitgelegd dat ik een kuur ben gaan doen en nu ga ik ongeveer 1x in de 3 maanden naar haar toe. Mijn huid ziet er goed en fris uit (en dan rook ik ook nog). Bovendien is Renata zo goed en enthousiast met haar vak bezig en nog steeds bezig met vernieuwingen. De behandeling op zich valt reuze mee. Natuurlijk voel je wat prikjes maar je krijgt er tenslotte een mooie huid voor terug.

Ik hoop tenminste dat ik mooi oud wordt!

Groeten,Karin

Als trouwe klant

Als trouwe klant van Schoonheidssalon Renata ben ik gevraagd om mijn ervaringen, met een aantal behandelingen in de praktijk, toe te lichten. Ik ben 39 jaar oud en kom al ruim 15 jaar in Schoonheidssalon Renata. Sinds mijn jeugd heb ik al te maken met een acnéhuid. Samen met Schoonheidssalon Renata hebben we de behandelingen hierop toegepast. En daarbij heb ik altijd de juiste adviezen en producten voor thuis meegekregen. Ik gebruik ‘gel en lotion‘ van de acnélijn van DR. Belter en heb jarenlang ook de acné-gezichtscrème gebruikt. Door iedere 8 weken een behandeling te ondergaan, en het gebruik van de DR.Belter producten, is mijn acnéhuid enorm verbeterd. Maar Schoonheidssalon Renata is een salon wat innovatief is op het gebied van Huidverbetering. Dit resulteert in nieuwe technieken, behandelingen en producten voor de Huidverbetering Ik als klant ben hier heel blij mee, omdat ik zonder acné door het leven wil gaan. Dat heeft Schoonheidssalon Renata mij nu te bieden. Door de nieuwe’ Glykopeelzuurpeeling’ behandeling heeft mijn huid er nog nooit zo goed uitgezien als nu. Wat het doet:’ het zuivert de huid 100% en verwijdert optimaal de dode huidcellen en brengt mijn onrustige huid en rode vlekken tot rust en egaliseert.’ Daarbij ben ik overgegaan op het gebruik van ‘Image Facial Cleanser (=reiniger+exfoliant)’en Medicated acnélotion van Image ‘. Het zijn producten waar ik bij zweer! Zodra er een puistje op komt zetten, tip ik deze in de ochtend en avond aan met de Medicated acnélotion. Wat het doet? Het droogt het puistje direct uit. Naast het gebruik van deze producten is het heel belangrijk om het vochtgehalte in mijn huid goed op peil te houden. Dit doe ik door de dagcrème ‘Bio-Classica AquaSilk24 van Dr.Belter te gebruiken. Een zeer frisse zijdeachtige crème welke snel intrekt en een elastisch gevoel aan je gezicht geeft.

Naast deze bovengenoemde behandelingen heb ik deze zomer voor het eerst een speciale matte zonnebrandcrème van image gebruikt. Ik kom namelijk ieder jaar met behoorlijk wat pukkels terug van mijn vakantie. Dit komt door het gebruik van normale zonnebrandcrème. Hierdoor raken mijn poriën verstopt met als gevolg puistjes. Dit jaar was dat anders, geen pukkels, ontstekingen etc., maar een mooie gave zongebrande huid. Wat wil een mens noch meer…!

Het lijkt allemaal te mooi om waar te zijn denkt u misschien als u mijn artikel leest. Maar niets is minder waar. Ik houd geen verkooppraatje maar ben gewoon een hele blije en vooral tevreden klant.

Ik hoop dat u met veel plezier mijn stukje hebt gelezen en ik u warm heb kunnen maken om eens een bezoek aan de Salon te brengen. ASTRID MASTINU

De laatste tijd,

De laatste tijd, voordat ik bij haar kwam behaalde ik met crèmes niet meer het gewenste resultaat. Mijn huid kwam duidelijk iets te kort,ik was de leeftijd van 50 jaar net gepasseerd en mijn huid ging meer eisen,en had duidelijk niet meer genoeg aan een goede verzorgende crème alleen. Vervolgens las ik de advertentie over een proefbehandeling voor mesotherapie. Ik maakte van de gelegenheid gebruik, en de duidelijke uitleg van Renata overtuigde mij ervan dat dit het gene was dat mijn huid nodig had. Ik nam een kuur,en mijn huid ging zienderogen vooruit. Nu kom ik een aantal keren per jaar bij Renata voor een gecombineerde behandeling (mesotherapie/glykolzuurpeeling) Op die manier wordt het goed onderhouden,ook de Filorga produkten voor thuisgebruik zijn van uitstekende kwaliteit! Mijn huid heeft weer een frisse kleur,meer glans en ik merk ook dat hij steviger en elastischer is geworden. Ik ben heel blij en tevreden met het resultaat,en kan het iedereen aanraden.

Groetjes Loes

In Maart

In Maart van dit jaar heb ik een behandeling gehad tegen pigmentvlekken. Het waren 3 behandelingen in 3 weken. Na de behandeling voelde je huid als echt gereinigd en waren mij pigmentvlekken veel minder zichtbaar, dit zag je vooral na de 3de behandeling. Ik ga dit zeker nog eens doen.

Groet Ingrid.

Ik ben een roker

Ik ben een roker en drinker met mate maar toch. Inmiddels 47 jaar en moet medicijnen slikken die mijn huid in een nog rapper tempo uitdroogt dan voorheen. Alles bij elkaar werd het hoog tijd om wat meer aandacht aan mijn huid te besteden. Ik was altijd van de 'makkelijke' zeg maar en gebruikte de lotions en cremes van '2 halen 1 betalen' en ik vind dat rimpels horen bij het ouder worden. Toch zat de snelheid van de veroudering mij uiteindelijk dwars omdat het ook goed zichtbaar was. Ik sprak daar over met vrienden en vriendinnen en kwam zo bij Renata terecht. Dat is nu ruim een jaar geleden en geen overbodige luxe gebleken.. ;-)

Met de mesotherapie is mijn huid conditioneel er met grote stappen op vooruit gegaan en ziet er echt veel frisser uit (lees 'jonger'). Met regelmaat neem ik een glykolzuurpeeling. Toen ik net met de behandeling begon was 20% acceptabel (prikkelt op de huid) maar nu is de structuur zo verbeterd dat het hoogste percentage (70% als ik het goed heb) qua gevoel hetzelfde en heel verkwikkend. Ik was best skeptisch maar ik ben blij dat ik deze salon heb ontdekt. Mijn huidproblemen worden op een zeer deskundige maar ook prettige wijze met natuurlijke materialen aangepakt. Eerdaags heeft Renata er een nieuwe therapie methode bij en ben nu al benieuwd wat dit inhoudt. Als dit wat is voor mij ga ik dit zeker proberen. Alle resultaten spreken voor zich toch.

Lea

Zomer 2010 …

Zomer 2010 … door omstandigheden al lang niet bij een schoonheidsspecialiste geweest. Eerdere schoonheidsspecialistes kwamen niet uit mijn woonplaats, waarom nu dan niet eens op zoek naar één in de buurt? Een kaartje in de brievenbus bracht me bij Renata, afspraak gemaakt en een nieuwe wereld ging open. Veel uitleg, veel advies, heel veel kennis en een continue informatiestroom over nieuwe producten, nieuwe behandelmethoden en bijscholingscursussen. Als er iemand goed en uitermate professioneel met haar vak bezig is, is het Renata wel. Ik heb dan ook nooit spijt gehad haar te bellen voor de bewuste eerste afspraak. Ondertussen heb ik verschillende behandelingen ondergaan, steeds weer afgestemd op de behoefte van mijn huid op dat moment. Mesotherapie, -filler, -peel: Renata adviseert keurig wat op het moment het meeste geschikt is voor mijn huid, waarbij ze (door de verschillende behandelingen af te wisselen) ook goed rekening houdt met het financiële plaatje. “Gewone” behandelingen als harsen of epileren gaan snel en doeltreffend tussen de behandeling door, waardoor de volledig aandacht gedurende de handeling naar huidverbetering blijft uitgaan.

Nee, ik heb alles behalve spijt twee jaar geleden Renata te hebben gebeld. En wanneer je in de sportschool dan ook nog eens 9 jaar jonger wordt geschat dan je werkelijke leeftijd, kun je alleen maar zeggen: “Renata, dank je wel!”

mirjam

Vandaag zei mijn collega..

Vandaag zei mijn collega het weer, wat heb je toch een mooie huid. Een aantal jaar geleden ben ik bij Renata terechtgekomen via een collega. Mijn huid was door gezondheidsomstandigheden grauw, gelig en droog. Ik vond dat mijn wangen begonnen te hangen (32 jaar oud) en daar vond ik mezelf te jong voor. Renata heeft een persoonlijk behandelingsplan opgesteld en toen zijn we begonnen met de mesotherapie. Met een pistool met injectienaaldje worden er dan super voedingsstoffen aan je huid toegevoegd. Het was een kuur en daarna moet je dat om de vier maanden herhalen. Mijn huid is er echt van opgeknapt. Het is mogelijk dat er een reactie van je huid op volgt, maar mijn huid heeft het allemaal rustig doorstaan. Renata vertelde me dat ik door de mesotherapie geen foundation meer hoefde te gebruiken en dat is ook zo. Mijn huid ziet er uit alsof ik elke dag buiten ben. Heel fris en doorbloed. De producten zijn ook fantastisch, je voelt ze echt werken als je ze aanbrengt. Dat is ook het verschil met de producten van een drogist, die mogen geen reactie veroorzaken, maar de producten van Renata voel je echt intrekken.

Ik ben blij dat ik deze weg ben ingeslagen en niet mijn geld weggooi aan dure potten van 120 euro die toch niet doen wat ze beloven. Als je naar Renata gaat, dan bekijkt ze je huid onder de loep en deelt daarna eerst heel professioneel haar waarnemingen en kennis met je. Daarna denkt ze met je mee wat mogelijk is en welke combinaties je dan het beste kunt gebruiken. Als je twijfelt dan zeg ik gewoon doen, want na de eerste behandeling merk je al direct het verschil.

Jessica

Lieve mensen,

Lieve mensen, Ik wil graag een stukje schrijven over huidspecialiste Renata en haar salon. Mijn oog viel op haar advertentie in het krantje,en de tekst sprak mij erg aan. Ik vindt Renata een fantastische vrouw,en heb diepe bewondering voor de manier waarop zij haar vak uitoefent. Zij gaat alleen voor de hoogste kwaliteit. In haar gezellig ingerichte salon voelde ik mij meteen thuis. Zij biedt je diverse behandelingen,en informeert je vakkundig. Na een duidelijke intake,vervolgd door een huidanalyse zijn we aan de slag gegaan. Ik volg de mesotherapie sinds oktober,en nu na 4 behandelingen ziet mijn huid er zichtbaar stralender uit. Als ik nu in de spiegel kijk dan voel ik mij een stuk gelukkiger. Ik zie er niet meer zo vermoeid uit,en dat al na 2 maanden...ongelofelijk!!! Renata werkt alleen maar met puur natuurlijke ingredienten,en heel veel vitamientjes. Een heerlijke boost voor je huid...

En voor thuis;elke dag en nacht gebruik ik haar producten. Ben er erg tevreden over, ben zo blij met Renata... en mijn nieuwe huidje. Mensen twijfel niet,ik raad het een ieder aan....

Want het mooiste sieraad van de vrouw, is toch wel een mooie stralende jonge huid!!!

Met vriendelijke groet, Riella

Al een klein jaartje,

Al een klein jaartje kom ik bij Renata in de salon, waar ik van mag zeggen, dat deze er gezellig,schoon en opgeruimd uit ziet. Renata zelf is een open, eerlijk, talentvolle en gezellige dame, waar je je heerlijk ontspannen kunt voelen. Ze zegt je precies waar het op staat, wat je móet doen en wat je zeker niet moet doen en daar houd ik van. Ik ben bezig met huidverbetering en wel met mesotherapie. Wat heel leuk is, dat veel mensen zeggen: je ziet er goed uit, maar niet direct kunnen zeggen, waar dat aan ligt. Ik zie zelf duidelijke verbetering, ik heb minder diepe rimpels en weinig oneffenheden meer in mijn gezicht. Ik gebruik hierbij ook de producten, die Renata mij heeft aangeboden en ook hiermee ben ik zeer tevreden, Dus als u huidverbetering wilt, er jonger en beter uit wilt zien, adviseer ik u eens bij Renata langs te gaan! Succes verzekerd!

Een tevreden klant.

Zo’n 3 jaar geleden,

Zo’n 3 jaar geleden schrok regelmatig van mezelf als ik in de spiegel keek. Ik zag er vreselijk vermoeid uit en in mijn eigen beleving leek ik wel 80 zo diep waren de groeven die ik mijn gezicht zag. Die vermoeidheid klopte wel want op dat moment had ik kinderen van 6, 4 en 1 en kon ik me niet meer heugen wanneer ik voor het laatst een nacht had doorgeslapen. Daarnaast had ik ook nog eens veel pigmentvlekken in mijn gezicht overgehouden aan mijn zwangerschappen. Ik kwam in die tijd een vriendin tegen die er opvallend ‘stralend’ uitzag. Zij vertelde me dat ze bij Renata was geweest voor een aantal peelings. Diezelfde dag heb ik een afspraak met Renate gemaakt en 2 dagen later zat ik bij haar voor een behandeling. Samen met Renata heb ik toen mijn wensen en verwachtingen besproken; Ik wilde graag dat ik er weer ‘frisser’ uit zou zien maar een filler of botox uiterlijk behoorden absoluut niet tot mijn wensen. Renata raadde mij naast een peeling een mesotherapie behandeling aan. Hierdoor zou mijn huid gestimuleerd worden om zichzelf weer te herstellen. We startten met een serie behandelingen kort na elkaar en daarna zou ik 3 tot 4 keer per jaar terugkomen voor een onderhoudsbehandeling. Bij de eerste behandelingen hield ik veel blauwe plekjes op mijn hele gezicht over maar het verhaal van de huid die zichzelf gaat herstellen klopt zeker. Als ik nu bij Renata ben geweest voor onderhoudsbehandeling heb ik zelden nog plekjes. Terugkijkend ben ik erg blij dat ik met de mesotherapie ben begonnen. Mijn huid blijft zich verbeteren. Niet alleen is mijn huid minder vermoeid en maar ook de pigmentvlekken worden steeds minder zichtbaar. Het is natuurlijk best prijzig om 3 tot 4 x per jaar een behandeling te ondergaan maar het is wel de moeite waard zeker als je bedenkt dat ik hiervoor regelmatig dure crèmes kocht die geen effect hadden.

Anja 39 jaar

Lieve mensen,

Lieve mensen, Ik heb onlangs een heerlijke ayurvedische shiatsu massage ondergaan. Er stond ontspannende muziek op, en er werd een heerlijke olie gebruikt. Maar bovenal de druk die Renata uitoefende op mijn spieren, ze voelde precies waar mijn blokkades zaten. Ze wist precies mijn emoties te beschrijven, mijn + en – punten. Ik was totaal verrast, ze gaf gewoon een juiste beschrijving over hoe ik op dat moment in mijn vel zat. En zeer welkom waren de tips die ze mij gaf, zodat ik mij straks beter ga voelen. Verschillende salons in de loop der jaren bezocht,maar ben blij dat ik nu eindelijk mijn adres hebt gevonden. Ik kom nu een klein half jaartje bij Renata... wat een vakvrouw!!!

Heb al een aantal super behandelingen bij haar ondergaan. En ik raad alle mensen aan om een keer een behandeling te nemen bij Renata. Zij heeft gouden handen, ik heb er geen woorden voor.

U zult het zelf ondervinden als u de salon bezoekt.

Een vriendelijke blije groet van een zeer tevreden klant.

Renata Di Niro, Huidspecialistheemskerk

HUID&DUIN, Luttik Cie 1 1969 MT Heemskerk
✆ 0251 258586
✆ 06 37317905
 info@huidenduin.nl