SCALPPIGMENTATIE HEEMSKERK

Razor%20scalp.jpg

Voor mannen en vrouwen

  • Nooit meer kaal

  • Littekens verbergen

  • Direct resultaat

  • Gratis intakeDe beste behandeling voor het voller laten lijken van het haar.

Micro scalp pigmentatie ofwel 'Micro Haar Pigmentatie', (MHP), is een pigmentatie techniek waarbij ‘haartjes/stippen’worden getatoeëerd, dit creëert de uitstraling van een geschoren look. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het camoufleert kaalheid en littekens en geeft een realistische illusie van echt haar. MPH wekt de illusie van hele korte stoppeltjes, waaraan je eerst zou moeten voelen om het verschil met echt haar te merken. Deze applicatie methode is speciaal ontwikkeld voor het rechtstreeks aanbrengen op de hoofdhuid. Deze behandeling staat bekend als de beste behandeling voor het voller laten lijken van het haar. Tijdens deze behandeling worden er kleine stipjes getatoeëerd die de illusie van echt haar wekken. De microscalppigmentatie techniek is een absoluut precisiewerk.


SCALPPIGMENTATIE

BROCHUREOPLOSSING VOOR:


Kaal hoofd (Razor pigmentatie)

Scalppigmentatie is ideaal voor een kaal hoofd. Door de pigmentatie krijg je de look van een kort geschoren hoofd.

Kale plekken - Litteken

Met Scalppigmentatie kan je kale plekken zichtbaar verminderen. Ook littekens kunnen visueel weggewerkt worden zodat je een egaal resultaat krijgt.

Dun haar

Bij dunner wordend haar kan je optisch 20% – 50% dikker haar verkrijgen. Doordat we de hoofdhuid pigmenteren in dezelfde kleur als je haar krijg je visueel dikker haar.


Razor%202.jpg           

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat kost een behandeling?

De behandelprijs bedraagt €175,00 voor één sessie van vijf kwartier.

Hoe lang duurt de behandeling?

We werken in sessies van maximaal 3 uur.

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 1 tot 4 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het alsof je je haar langzaam weer terug krijgt. Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt niet als pijnlijk ervaren. Als je huid heel gevoelig is kan er vooraf een laagje “Emla” verdovingscrème worden aangebracht. Dit maakt de behandeling nagenoeg gevoeloos.