SCHOONHEIDSKLINIEK HUID&DUIN, VOORHEEN SCHOONHEIDSSALON RENATA, WINNAAR VAN DE IMAGE SKINCARE OUTSTANDING PERFORMANCE AWARD 2015

In april 2016 ontving Renata Di Niro deze bijzondere prijs voor haar in 2015 behaalde resultaten. HUID&DUIN heeft hiermee een uitstekende prestatie geleverd als meest innovatieve bedrijf met een zeer resultaat gerichte werkwijze. De transformatie van schoonheidssalon naar schoonheidskliniek is daarmee beloond.

Als professioneel Cosmetisch Huidspecialiste, onderscheidt Renata Di Niro zich door haar enorme ervaring en vakkundige aanpak met behandelingen op cellulair niveau. De resultaten die zij hiermee boekt, haar vakkennis en de manier waarop zij zich presenteert naar haar klanten, zijn belangrijke onderdelen voor het toekennen van deze prijs.Aan alle klanten van HUID&DUIN:

"Bedankt voor jullie vertrouwen en komst naar Huid&Duin."

 

Speciaal voor de Image Skincare fans:

Mede door de trouwe samenwerking tussen de door mij uitgevoerde huidverbetering tijdens uw behandeling in de kliniek en het door uzelf onderhouden van uw huid thuis met de producten van Image Skincare, is het winnen van deze Award een bevestiging dat we samen op de goede weg zitten naar een gezonde, vitalere huidconditie.Het zelf genezend vermogen van de huid staat daarbij voorop.

 

Renata Di Niro, Huidspecialistheemskerk

HUID&DUIN, Luttik Cie 1 1969 MT Heemskerk
✆ 0251 258586
✆ 06 37317905
 info@huidenduin.nl