Kennismakingsaanbieding v2.jpg

Een proefbehandeling voor slechts € 49,00

Een huidspecialist maakt uitsluitend gebruik van zeer hoogwaardige huidproducten die hun werking hebben op de levende huidlaag. Dit is de huidlaag onder de zichtbare huid. 

Door een combinatie van professionele behandelingen en deze hoogwaardige huidproducten te gebruiken worden verbluffende resultaten geboekt. 

Om u kennis te laten maken met de mogelijkheden om uw huid jonger, gezonder en vitaler te maken, hebben wij het volgende kennismakingsaanbod voor u samengesteld:

* Intake met de huidspecialiste
* Huidanalyse met woodslamp
* Proefbehandeling, waarna u direct al verbetering zal zien en voelen
* Op maat huidadvies

De proefbehandeling en het advies hebben betrekking op alle punten die van invloed zijn op het verbeteren van uw huid en zijn dus speciaal voor u samengesteld. Ook tijdens de proefbehandeling maken we gebruik van hoogwaardige producten, die niet alleen op de bovenste huidlaag werken, maar ook op de levende huidlaag daaronder. Daarnaast geven wij graag aan wat wij samen met u kunnen bereiken en wat hiervoor nodig zal zijn. U hebt dan een integraal advies over wat het beste is voor uw huid om er jonger, vitaler en gezonder uit te zien.

Interesse? Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.