Professionele Peeling Treatment

Huid&Duin Skincare biedt medisch/cosmetische huidverbetering.

De producten zijn samengesteld uit de meest geavanceerde en de hoogst mogelijke concentratie farmaceutische ingredienten voor maximale klinische resultaten. Hierdoor zijn de producten in staat om de diepere huidlagen te bereiken. 

De peelings bieden een uitgebreid behandelingsprogramma, geschikt voor elke huid en elk huidprobleem. Je krijgt maximaal resultaat in een minimum van tijd! De peeling treatments zijn zeer krachtige peels die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. Met echt een fantastisch resultaat al na één behandeling.WAT IS EEN PROFESSIONELE PEELING TREATMENT?

Een Methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. 

Stimuleert de dikte van de dermis, stimuleert het collageen gehalte en maakt de huid strakker. Voor huidverbetering werken wij met hoge concentraties peelings. Dit kan uiteraard niet ineens. Dit vergt een nauwkeurige opbouw, dat is Renata met haar expertise als huidspecialist zeer toevertrouwd. Afhankelijk van uw huidconditie passen wij het serum van de peeling aan.

Wij werken met : glycolzuur- , melkzuur- , salicylzuur- en vitamine C- peelings.

De chemische peeling verwijdert de bovenste laag van de huid en activeert het onderliggende bindweefsel.  De huid reageert daarop door te genezen en er ontstaat een fris huidoppervlak. Het professionele peeling -systeem is uitsluitend verkrijgbaar bij gecertificeerde artsen en huidspecialisten die professioneel getraind en opgeleid zijn in individuele huidverbetering.Kosten Professionele Facial Peeling Treatment v.a. € 85,00