Professionele Peeling/Resurfacing treatment

Huid&Duin Skincare biedt medisch/cosmetische huidverbetering.

De producten zijn samengesteld uit de meest geavanceerde en de hoogst mogelijke concentratie farmaceutische ingredienten voor maximale klinische resultaten. Hierdoor zijn de producten in staat om de diepere huidlagen te bereiken. 

De peelings bieden een uitgebreid behandelingsprogramma, geschikt voor elke huid en elk huidprobleem. Je krijgt maximaal resultaat in een minimum van tijd! De peeling treatments zijn zeer krachtige peels die in de diepere huidlagen hun werk verrichten en een structurele verbetering bewerkstelligen. Met echt een fantastisch resultaat al na één behandeling.RESURFACING:  

de nieuwste generatie peelings

Met een peeling haal je inderdaad de bovenste huidlaag weg en daarmee verbeter je het opnamevermogen van de huid. Daarna moet je alsnog weten welke werkstoffen je kiest om ergens te komen qua resultaat. Maar de nieuwe generatie peelings werkt anders. Een moderne peeling peelt, maar brengt óók werkstoffen in de huid waardoor je huid anders gaat functioneren. Gewone peelings zijn vrij universeel. Je kunt ze voor van alles en nog wat inzetten. De werkstoffen die je daarna gebruikt bepalen het resultaat. Bij een resurfacing doe je twee-in-een: je bent de huid gladder aan het maken, maar tegelijk sluis je allerlei werkstoffen via geavanceerde deliverysystems dieper in de huid. Dat betekent dat je specifieke peelings krijgt voor bijvoorbeeld verjonging of acne. Je kiest met je klant dus van tevoren al welke peeling je gebruikt. Voorbeelden van werkstoffen zijn retinol, niaciamide en pycnogenol.

Groot voordeel is dat je heel gecontroleerd te werk gaat waardoor je sneller resultaat krijgt. Met een resurfacing activeer je de celdeling precies zoals jij het wilt. Als je aan de bovenkant iets weghaalt, maakt de huid aan de onderkant versneld nieuwe cellen aan. Die nieuwe cellen gaan gelijk al functioneren.

Bij Huid&Duin lezen wij de huid tijdens de behandeling.


Kosten

Professionele Peeling/Resurfacing Treatment

Tijd 90 min

€ 89,50 - € 99,50

Previous