VANUIT ESTETISCHE GENEESKUNDE, UNIEK ANTI-AGING TOTAALCONCEPT;

Filorga Peeling en Mesotherapie

Cosmetisch Huidspecialist Renata pakt huidveroudering aan!

Het verminderen van het verouderingsproces van onze huid wordt ook wel ‘anti-aging’ genoemd. Bij Huid&Duin in Heemskerk wordt om dit te bewerkstelligen, op meerdere effectieve fronten actief gewerkt. De combinatie van geavanceerde behandelmethodes, als Filorga Peeling in combinatie met Mesotherapie en /of Cryolift, heeft geleid tot een uniek en zichtbaar doeltreffend anti-aging totaalconcept.

Non-invasieve behandelingen (dus zonder narcose en operatie) ter verfraaiing van het uiterlijk, hebben nog altijd de voorkeur bij de meeste mensen. Het anti-aging totaalconcept van Huid&Duin zorgt ervoor dat de huid van onder meer gezicht, decolleté en/of handen steviger, gladder en gaver wordt gemaakt, zonder dat hierbij een ingreep nodig is.

De Glykopeel van Filorga Laboratoires is uiteraard wetenschappelijk onderbouwd en heeft reeds zijn sporen verdiend in de peeling sector. Deze meest complete dermatologische fruitzuur peeling heeft een specifieke werking tegen huidveroudering en oneffenheden van de huid. De Filorga Glykopeel bevat naast fruitzuren nog een aantal zeer effectieve aanvullende bestanddelen, zoals Kojic Acid (5%), Beren druif en Witte Moerbei extract. Kojic Acid heeft sterke de-pigmenterende eigenschappen. De Beren druif bevat de stof Arbutine en remt hiermee tevens de ongewenste pigmentatie en daarnaast heeft het hydraterende eigenschappen. De Witte Moerbei  is toegevoegd vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Naast deze plantenextracten bevat de Filorga Glykopeel range ook de vitaminen A, C en E. De vitamines versterken de werking van Glykopeel. Gezien de samenstelling van de Filorga peelings zijn deze geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkere huid. 

Bij het anti-aging concept van Huid&Duin wordt de huid behandeld met een Glykopeel Peeling van het dermatologische topmerk Filorga. Deze peeling zorgt voor een frisse teint, verfijnt de structuur van de huid, vermindert grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, verbetert de huidelasticiteit, vermindert pigmentvlekken en vervaagt littekens die zijn ontstaan door bijvoorbeeld acne.Een huidverjongende ‘boost’ dankzij Mesotherapie

Mesotherapie is een doeltreffende anti-aging methode die voor het beste resultaat in kuurverband wordt toegepast. Hierbij worden hyaluronzuur, vitaminen en mineralen, maar ook andere krachtig verjongende werkstoffen door middel van diverse kleine prikjes met een injectiesgun rechtstreeks in de huid gebracht. Mesotherapie is een uiterst veilige en doeltreffende behandeling om rimpelvorming tegen te gaan, om de huidstructuur van gezicht, handen of decolleté te verbeteren en om deze huid een verjongende ‘boost behandeling’ te geven.

1 +1 = 2: Mesotherapie kan perfect als losstaande therapie toegepast worden, maar werkt nog beter en effectiever in combinatie met een chemische peeling. De combinatie van een Filorga Peeling behandeling gevolgd door Mesotherapie, wordt een ‘Mesopeel’ genoemd.