Cryo Therapie

Cryotherapie.jpg

Cryotherapie is een behandeling die werkt d.m.v. bevriezing van weefsels met als doel diverse huidaandoeningen te behandelen. Door middel van bevriezing maakt deze effectieve behandeling resoluut korte metten met ondermeer wratten, fibromen en ouderdomsvlekken!

ijskoud de allerbeste!

Supersnel en definitief weg. Vrijwel iedereen weet wat wratten zijn. Deze ruw aanvoelende knobbeltjes komen vooral op de handen en onder de voetzolen voor, maar ook elders op het lichaam bij zowel kinderen als volwassenen. Ook ouderdomsvlekken en fibromen zijn veel voorkomende huidontsieringen. Cryotherapie is een behandeling die werkt d.m.v. bevriezing van weefsels met als doel diverse huidaandoeningen te behandelen.

Door middel van bevriezing maakt deze effectieve behandeling resoluut korte metten met ondermeer wratten, fibromen en ouderdomsvlekken! Ondanks dat wratten, fibromen en ouderdomsvlekken veelal onschuldige verschijnselen zijn, zijn ze desalniettemin voor de betreffende persoon zeer hinderlijk en met name ontsierende fenomenen. Deze vragen dan ook om een effectieve aanpak!

Supersnel en nauwkeurig: geen beschadiging van omliggend huidweefsel!

Bij de reguliere behandeling van o.a wratten en fibromen is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd door bevriezing of laser.

Huid&Duin werkt met een geheel nieuwe toepassing binnen de Cryotherapie. Met deze toepassing zijn wij in staat heel gemakkelijk, snel en doeltreffend goedaardige huidletsels te verwijderen. Nooit eerder was men in staat om over zoveel direct inzetbare vrieskracht, heel precies, tot op de millimeter nauwkeurig te beschikken. Zo wordt er ongemak voor u als patiënt voorkomen, doordat tijdens de behandeling gezond weefsel wordt vermeden.

Alle voordelen van een CRYO behandeling op een rij:

  • Omliggend weefsel blijft bespaard, waardoor de behandeling veel minder pijnlijk is (vooral bij kinderen een groot voordeel!)
  • Het lokaal verdoven van de huid is niet nodig
  • De huid hoeft niet met een pleister afgeplakt te worden
  • Er treedt zelden littekenvorming op
  • De korte behandelmethode van 20 tot 45 seconde zorgt ervoor dat deze behandeling ook goed door kinderen wordt verdragen.
  • Veelal zijn slechts 1 a 2 behandelingen nodig.


                

Informeer naar onze prijzen op maat.